زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
لوبیا قرمز ۴۵۰ گرم |
ذرت ۳۰۰ گرم |
پنیر چدار ۲.۵ پیمانه |
عصاره سبزیجات ۱.۵ پیمانه |
پیازچه ۴ عدد |
نان ۴ عدد |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
فلفل قرمز ۱ عدد |
روغن ۲ قاشق سوپ خوری |
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز را نگینی خرد کنید. پیازچهها را نازک خرد کنید |
مرحله 2 | فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. نان ترتیلا را به اندازه قالب کمربندی که میخواهید استفاده کنید ببرید |
مرحله 3 | روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سبک شود بعد سیر، فلفل و زیره را اضافه کنید و در آخر نمک و فلفل را به عنوان چاشنی به آن بیافزایید |
مرحله 4 | لوبیای پخته و آب مرغ را اضافه کنید و اجازه بدهید جوش بیاید. شعله را کم کنید و به حد متوسط برسانید |
مرحله 5 | مواد را 8 تا 10 دقیقه به آرامی حرارت دهید تا آب آن بخار شود. ذرت و پیازچه را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. غذا را بچشید و چاشنی آن را اندازه کنید. |
مرحله 6 | یک نان را در کف قالب پهن کنید؛¼ لوبیاها و نصف پیمانه پنیر را به صورت یک لایه روی آن بریزید. این عمل را سه بار تکرار کنید و یک پیمانه پنیر را روی آخرین لایه بریزید و داخل فر قرار دهید و اجازه دهید مواد تا حدی بپزند که پنیر کاملا ذوب شود، این کار 20 تا 25 دقیقه طول میکشد |
مرحله 7 | قالب را از فر خارج کنید روی غذا مقداری پیازچه بریزید. برای سرو کردن غذا آن را به چند برش تقسیم کنید |