سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای لوبیا و ذرت

پای لوبیا و ذرت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
لوبیا قرمز ۴۵۰ گرم
ذرت ۳۰۰ گرم
پنیر چدار ۲.۵ پیمانه
عصاره سبزیجات ۱.۵ پیمانه
پیازچه ۴ عدد
نان ۴ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
پای لوبیا و ذرت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای لوبیا و ذرت
روش ساخت
مرحله 1 پیاز را نگینی خرد کنید. پیازچه‌ها را نازک خرد کنید
مرحله 2فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. نان ترتیلا را به اندازه قالب کمربندی که می‌خواهید استفاده کنید ببرید
مرحله 3روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سبک شود بعد سیر، فلفل و زیره را اضافه کنید و در آخر نمک و فلفل را به عنوان چاشنی به آن بیافزایید
مرحله 4لوبیای پخته و آب مرغ را اضافه کنید و اجازه بدهید جوش بیاید. شعله را کم کنید و به حد متوسط برسانید
مرحله 5مواد را 8 تا 10 دقیقه به آرامی حرارت دهید تا آب آن بخار شود. ذرت و پیازچه را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. غذا را بچشید و چاشنی آن را اندازه کنید.
مرحله 6 یک نان را در کف قالب پهن کنید؛¼ لوبیاها و نصف پیمانه پنیر را به صورت یک لایه روی آن بریزید. این عمل را سه بار تکرار کنید و یک پیمانه پنیر را روی آخرین لایه بریزید و داخل فر قرار دهید و اجازه دهید مواد تا حدی بپزند که پنیر کاملا ذوب شود، این کار 20 تا 25 دقیقه طول می‌کشد
مرحله 7 قالب را از فر خارج کنید روی غذا مقداری پیازچه بریزید. برای سرو کردن غذا آن را به چند برش تقسیم کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین