سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای لقمه ای

پای لقمه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
خمیربه مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
سیب (کمپوت) ۱ قوطی
شکربه مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
دارچینبه مقدار لازم
پای لقمه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای لقمه ای
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خمیر رو آماده کرده (طرز تهیه خمیر در بخش نان و خمیر)
مرحله 2نیمی از خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده پهن کنید و همه سطح آن را با زرده تخم مرغ زده شده بپوشانید.
مرحله 3کمپوت سیب را با مخلوط کن کاملا پوره کنید سعی کنید مقداری از آب کمپوت را بردارید تا پوره شما سفت شود.
مرحله 4پوره را روی خمیر پهن کنید و روی آن مقداری دارچین بپاشید.
مرحله 5نیمه دیگر خمیر را نیز جداگانه پهن کرده و روی آن زرده تخم مرغ بزنید.حال خمیر را روی خمیر اول قرار داده و با دست روی آن فشار وارد کنید.
مرحله 6با استفاده از چاقو یا ابزار خاص شیرینی را برش زده و داخل سینی چرب شده فر قرار دهید.
مرحله 7یک عدد تخم مرغ را به خوبی بزنید و با برس روی شیرینی ها بمالید و روی هر شیرینی مقداری شکر و دارچین بپاشید.
مرحله 8شیرینی ها را داخل فری که از قبل با دمای 350درجه فارنهایت گرم شده اند به مدت 15دقیقه بپزید.
مرحله 9بعد از آماده شدن شیرینی را با بستنی ،سس کارامل یا عسل سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین