سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای قارچ و پیازچه

پای قارچ و پیازچه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
قارچ ۱۴ عدد
کره ۳۰ گرم
پیازچه ۶ ساقه
شیر ۳/۴ پیمانه
خامه‏ ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر چدار ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
آردکمی
خمیر پایبه مقدار لازم
پای قارچ و پیازچه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای قارچ و پیازچه
روش ساخت
مرحله 1روی یک سطح صاف، مقداری آرد می‌پاشیم و خمیر پای را روی آن باز می‌کنیم تا ضخامت آن 5 میلی‌متر شود. سپس آن را کف یک ظرف مخصوص تارت پهن کرده و صاف و مرتب می‌کنیم. دور آن را روی دیواره‌های ظرف می‌کشیم تا تمامی سطح ظرف پوشیده شود.
مرحله 2سطح خمیر پای را که داخل قالب را پوشانده با چنگال ضربه می‌زنیم که در قسمتهای مختلف آن کمی سوراخ شود و در زمان پخت پف نکند.سپس به مدت 30 دقیقه در فریزر می‌گذاریم.
مرحله 3فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.
مرحله 4داخل قالب پوشیده شده با خمیر را با کاغذ روغنی پوشانیده و روی آن را با لوبیای نپخته یا نخود خام پر می‌کنیم تا سنگین شود و اجازه ندهد خمیر پف کند. به مدت 20 دقیقه خمیر را در فر داغ می‌پزیم تا لبه‌های آن طلایی رنگ شود (اگر لبه خمیر در این مدت طلایی نشده بود مدت زمان بیشتری آن را در فر قرار دهید).
مرحله 5سپس خمیر را از فر خارج کرده و می‌گذاریم داخل قالب آرام آرام خنک شود . (در غیر این‌صورت ممکن است پای ترک بخورد).
مرحله 6داخل یک قابلمه متوسط، کره می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا ذوب شده و کمی کف کند. پیازچه را داخل آن می‌ریزیم و به مدت 1 دقیقه تفت می‌دهیم. سپس قارچ را خرد کرده و اضافه می‌کنیم و 2 دقیقه آن‌ها را روی حرارت مخلوط کرده و تفت می‌دهیم.
مرحله 7سپس خامه و شیر را به آن‌ها اضافه کرده و آن‌قدر مخلوط می‌کنیم تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن، مواد را از روی حرارت برداشته و داخل یک کاسه می‌ریزیم و به مدت 30 دقیقه کنار می‌گذاریم تا خنک شوند. سپس نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم.
مرحله 8تخم‌مرغ ها را در یک کاسه شکسته و آن‌ها را هم می‌زنیم. سپس آن‌ها را به مخلوط قارچ اضافه می‌کنیم.
مرحله 9پنیر گرویر یا چدار یا گودا را نیز رنده کرده و در آن ریخته و زیر و رو می‌کنیم. مخلوط مواد را روی خمیر می‌ریزیم و به طور یکسان پخش می‌کنیم.
مرحله 10پای پر شده با مواد را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر گرم شده می‌گذاریم تا روی آن پف کرده و طلائی شود. سپس آن را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود. این غذا را گرم و یا هم دمای اتاق سرو می‌کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین