سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای سیب(2)

پای سیب(2)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
کره ۲۲۰ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
عسل ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۴ عدد
سیب ۱ عدد
دارچین ۱ قاشق مربا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
پای سیب(2)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای سیب(2)
روش ساخت
مرحله 1بهتر است تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه، و آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده باشه.
مرحله 2ابتدا کره و پودرقند را با همزن میزنیم تا پوک و کرم رنگ بشه در این مرحله کوتاهی نکنید و خوب بزنید(حدود 10 دقیقه) بعد هم وانیل و عسل را اضافه می کنیم،
مرحله 3 بعد زرده و سفیده تخم مرغها را جدا میکنیم، و زرده ها را به مخلوط قبل اضافه کرده و با همزن میزنیم، بهتر است زرده ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حدود یک دقیقه بزنید.
مرحله 4حالا آرد و بکینگ پودر را کم کم به موادمون اضافه میکنیم و با دور آروم همزن یا لیسک مخلوط میکنیم،
مرحله 5وقتی خوب مخلوط شدند و کاملا یکدست شد((پره های همزن را جدا کرده بشورید و با یک دستمال تمیز خوب و کاملا خشک کنید و سفیده ها را بزنید تا سفید و پوک بشه و از ظرف نریزه)) سفیده تخم مرغ فرم گرفته را به مواد اضافه میکنیم و با لیسک خیلی آروم بصورت دورانی مخلوط میکنیم.
مرحله 6 این مرحله شاید یکم مشکل باشه چون خمیرمون سفته و مخلوط کردنش یکم سخته، پس اگر خمیر سفت شد نگران نباشید تا اینجای کار را درست انجام دادین.
مرحله 7 سیب ها را که از قبل خلال نازک کردین در شکر و دارچین می غلطونید، حالا قالبهای پای را کاغذ روغنی انداخته یا کپسول های ضخیم مخصوص پای را آماده کرده
مرحله 8و یه لایه از مواد کیک را با قاشق درون قالب ریخته کمی سیب که داخل شکر و دارچین زدین می گذاریم و کمی با دست فشار می دهیم و دوباره با قاشق روی سیبها را مواد کیک می پوشانیم،
مرحله 9 ((مهم نیست زیاد روش صاف باشه تو فر روش صاف میشه)) پف پای خوبه باید مواد کیک نصف قالب پای را پر کنه، اگه بیشتر بریزید سرریز میکنه و اگر کمتر بریزید پف نمیکنه.
مرحله 10داخل فری که از قبل 20 دقیقه گرم شده باشه با دمای 180 درجه طبقه وسط به مدت 30 تا 40 دقیقه بزارید، چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روش طلایی بشه.
مرحله 11وقتی از تو فر درآوردید بزارید خنک بشه و روشون را پودرقند الک کنید، میتونید با پودر پسته و شکلات آب شده هم تزئین کنید و بعد با کارد تیز آن را دونیم کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین