مرحله 1 | آرد، نمک، بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ هم بزنید. |
مرحله 2 | کره مکعبی خرد شده را داخل کاسه بریزید و با استفاده از انگشتانتان کره را داخل آرد هم بزنید تا مخلوط به غلظت شن خیس در بیاید. |
مرحله 3 | خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر بسیار مرطوب خواهد بود. خمیر را روی یک سطح که آرد پاشی کرده اید قرار دهید. |
مرحله 4 | خمیر را چند مرتبه ورز دهید تا شکل بگیرد و اگر خمیر خیلی چسبناک است و نمی شود به آن دست زد 1 قاشق چایخوری آرد اضافه کنید و اگر باز هم چسبناک بود 1 قاشق دیگر. |
مرحله 5 | خمیر را به شکل یک مستطیل 25 در 20 پهن کنید و دو طرف آن را آرد پاشی کنید سپس آن را سه تا بزنید مثل نامه ای که آن را تا می کنید. |
مرحله 6 | خمیر را 90 درجه بچرخانید و آن را دوباره به صورت یک مستطیل 25 در 20 پهن کنید. خمیر را دوباره سه تا کنید و آن را محکم با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید و در این مدت مواد داخل پای را درست کنید. |
مرحله 7 | در یک کاسه کوچک، سیب، آب لیمو، دارچین، شکر و آرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. کاسه را کنار بگذارید. |
مرحله 8 | فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) داغ کنید. |
مرحله 9 | خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح خوب آرد پاشی شده تای آن را باز کنید و به شکل یک مربع 35 در 35 سانتی متر در بیاورید. |
مرحله 10 | با یک قالب شیرینی 7.5 سانتی متری تا جایی که می توانید دایره های خمیری برش دهید. قسمت های زائد را دوباره پهن کنید و باز هم از داخل آن ها دایره در بیاورید تا خمیر تمام شود. مطمئن شوید تعداد دایره ها زوج است. حدوداً 20 دایره خمیری به دست می آید. |
مرحله 11 | شش دایره خمیری را روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی کف آن را پوشانده اید قرار دهید. مقدار کمی از مخلوط سیب را در وسط هر دایره بریزید به صورتی که دور آن خالی باشد. روی مخلوط سیب مقداری کارامل خرد شده و کمی نمک بریزید. |
مرحله 12 | یک دایره خمیری دیگر روی هر دایره پر شده قرار دهید و با یک چنگال لبه ها را به هم بچسبانید و چین بدهید. |
مرحله 13 | روی پای ها را با قلم مو مخلوط زرده تخم مرغ و آب بمالید و با یک چاقوی تیز دو یا سه خراش روی پای ها درست کنید. روی پای ها شکر تزئینی بپاشید (اختیاری). |
مرحله 14 | پای ها را 15 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. |
مرحله 15 | پای ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید قبل از سرو کردن 10 دقیقه بمانند. مراحل پر کردن و پختن را برای باقی دایره های خمیری هم تکرار کنید. |