سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای سیب و کارامل لقمه ای

پای سیب و کارامل لقمه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد ۲ فنجان
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱ فنجان
خامه ترش ۱/۲ فنجان
شکربه مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
سیب ۲ فنجان
آب لیمو ۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۴ فنجان
کارامل ۸ عدد
نمککمی
پای سیب و کارامل لقمه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای سیب و کارامل لقمه ای
روش ساخت
مرحله 1آرد، نمک، بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ هم بزنید.
مرحله 2کره مکعبی خرد شده را داخل کاسه بریزید و با استفاده از انگشتانتان کره را داخل آرد هم بزنید تا مخلوط به غلظت شن خیس در بیاید.
مرحله 3خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر بسیار مرطوب خواهد بود. خمیر را روی یک سطح که آرد پاشی کرده اید قرار دهید.
مرحله 4خمیر را چند مرتبه ورز دهید تا شکل بگیرد و اگر خمیر خیلی چسبناک است و نمی شود به آن دست زد 1 قاشق چایخوری آرد اضافه کنید و اگر باز هم چسبناک بود 1 قاشق دیگر.
مرحله 5خمیر را به شکل یک مستطیل 25 در 20 پهن کنید و دو طرف آن را آرد پاشی کنید سپس آن را سه تا بزنید مثل نامه ای که آن را تا می کنید.
مرحله 6خمیر را 90 درجه بچرخانید و آن را دوباره به صورت یک مستطیل 25 در 20 پهن کنید. خمیر را دوباره سه تا کنید و آن را محکم با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید و در این مدت مواد داخل پای را درست کنید.
مرحله 7در یک کاسه کوچک، سیب، آب لیمو، دارچین، شکر و آرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. کاسه را کنار بگذارید.
مرحله 8فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
مرحله 9خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و روی یک سطح خوب آرد پاشی شده تای آن را باز کنید و به شکل یک مربع 35 در 35 سانتی متر در بیاورید.
مرحله 10با یک قالب شیرینی 7.5 سانتی متری تا جایی که می توانید دایره های خمیری برش دهید. قسمت های زائد را دوباره پهن کنید و باز هم از داخل آن ها دایره در بیاورید تا خمیر تمام شود. مطمئن شوید تعداد دایره ها زوج است. حدوداً 20 دایره خمیری به دست می آید.
مرحله 11شش دایره خمیری را روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی کف آن را پوشانده اید قرار دهید. مقدار کمی از مخلوط سیب را در وسط هر دایره بریزید به صورتی که دور آن خالی باشد. روی مخلوط سیب مقداری کارامل خرد شده و کمی نمک بریزید.
مرحله 12یک دایره خمیری دیگر روی هر دایره پر شده قرار دهید و با یک چنگال لبه ها را به هم بچسبانید و چین بدهید.
مرحله 13روی پای ها را با قلم مو مخلوط زرده تخم مرغ و آب بمالید و با یک چاقوی تیز دو یا سه خراش روی پای ها درست کنید. روی پای ها شکر تزئینی بپاشید (اختیاری).
مرحله 14پای ها را 15 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید.
مرحله 15پای ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید قبل از سرو کردن 10 دقیقه بمانند. مراحل پر کردن و پختن را برای باقی دایره های خمیری هم تکرار کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین