سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای سیب قنادی

پای سیب قنادی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۹ نفر
مواد لازم
روغن ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پودر بادام ۱۰۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
سیب ۳ عدد
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
پای سیب قنادی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای سیب قنادی
روش ساخت
مرحله 1روعن وشکر را با همزن می زنیم تا صاف و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه می زنیم.وانیل را هم اضافه می نمائیم.بعد آرد الک شده و پودر بادام را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.
مرحله 2سیب ها را پوست کنده و اسلایس کنید.یک ق غ شکر را با یک ق غ دارچین را مخلوط کنید.از مخلوط شکر و دادچین روی سیب ها ریخته وبا هم آغشته نمایید.
مرحله 3داخل قالب های یک نفره پای کپسول کاغذی بیندازید.یک لایه نازک از مواد را کف قالب بریزید.چون مایه نسبتا سفت است برای راحتی کار بهتر است از قیف و ماسوره استفاده کنید.
مرحله 4روی مواد را سیب های مخلوط با دارچین را یک لایه بچینید.دوباره از مایه روی سیب ها را بپوشانید.دقت کنید قالب ها پر نشود.
مرحله 5فر را با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم کنید و قالب ها را در سینی فر قرار داده ودر طبقه وسط فر حدود ۲۵ دقیقه قرار دهید.
مرحله 6از فر که در آوردید روی آن پودر قند بپاشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین