سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای سیب زمینی و حبوبات

پای سیب زمینی و حبوبات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۴۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
پنیر گودا ۵۰ گرم
پیازچه ۲ قاشق سوپ خوری
تره‌ فرنگی ۱ ساقه
مارگارین ۲ قاشق سوپ خوری
آرد کامل ۱/۴ پیمانه
قرص عصاره سبزیجات ۱/۲ پیمانه
قارچ ۲۰۰ گرم
لوبیا قرمز ۱۵۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی ۲۰۰ گرم
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پای سیب زمینی و حبوبات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای سیب زمینی و حبوبات
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید.
مرحله 2سیب زمینی ها را پوست بگیرید، به قطعات درشت برش بزنید، درون آب جوش با کمی نمک به مدت تقریبی 20-15 دقیقه یا تا زمانیکه نرم شوند و بپزید.
مرحله 3آب اضافه آن ها را خارج کنید و با گوشب کوب یا دستگاه غذاساز به صورت پوره در آورید.
مرحله 4درحالی که پوره گرم است، چند قاشق از شیر، پنیر گودا، پیازچه خرد شده، نمک و فلفل را به پوره بیفزایید.
مرحله 5ظرف پوره را در جای گرمی نگه دارید. در این زمان تره فرنگی را در تابه گودی بریزید و با کمی از آب مرغ به مدت 10 دقیقه با در بسته بگذارید تا کمی نرم شود.
مرحله 6در تابه ای دیگر مارگارین را ذوب کنید و آرد را به آن بیفزائید. حالا باقیمانده شیر و آب مرغ را به تدریج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود و در عین حال سس کمی غلیظ شود.
مرحله 7تره فرنگی نرم شده ، قارچ، هر دو نوع لوبیا، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به سس بیفزایید، ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد با سس کمی بجوشد و مزه دار شود.
مرحله 8ظرف نسوز بزرگی را انتخاب کنید، مخلوط فوق را به ظرف نسوز منتقل کنید. به کمک قاشق روی غذا را با پوره سیب زمینی بپوشانید به کمک یک چنگال خطوطی روی پوره ایجاد کنید تا سپس از پخت ظاهری زیباتر داشته باشد.
مرحله 9پای را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیکه روی پوره طلائی شود درون فر قرار دهید. این غذا را به صورت گرم سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین