زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۴۵۰ گرم |
شیر ۱ پیمانه |
پنیر گودا ۵۰ گرم |
پیازچه ۲ قاشق سوپ خوری |
تره فرنگی ۱ ساقه |
مارگارین ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد کامل ۱/۴ پیمانه |
قرص عصاره سبزیجات ۱/۲ پیمانه |
قارچ ۲۰۰ گرم |
لوبیا قرمز ۱۵۰ گرم |
لوبیا چشم بلبلی ۲۰۰ گرم |
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید. |
مرحله 2 | سیب زمینی ها را پوست بگیرید، به قطعات درشت برش بزنید، درون آب جوش با کمی نمک به مدت تقریبی 20-15 دقیقه یا تا زمانیکه نرم شوند و بپزید. |
مرحله 3 | آب اضافه آن ها را خارج کنید و با گوشب کوب یا دستگاه غذاساز به صورت پوره در آورید. |
مرحله 4 | درحالی که پوره گرم است، چند قاشق از شیر، پنیر گودا، پیازچه خرد شده، نمک و فلفل را به پوره بیفزایید. |
مرحله 5 | ظرف پوره را در جای گرمی نگه دارید. در این زمان تره فرنگی را در تابه گودی بریزید و با کمی از آب مرغ به مدت 10 دقیقه با در بسته بگذارید تا کمی نرم شود. |
مرحله 6 | در تابه ای دیگر مارگارین را ذوب کنید و آرد را به آن بیفزائید. حالا باقیمانده شیر و آب مرغ را به تدریج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود و در عین حال سس کمی غلیظ شود. |
مرحله 7 | تره فرنگی نرم شده ، قارچ، هر دو نوع لوبیا، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به سس بیفزایید، ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد با سس کمی بجوشد و مزه دار شود. |
مرحله 8 | ظرف نسوز بزرگی را انتخاب کنید، مخلوط فوق را به ظرف نسوز منتقل کنید. به کمک قاشق روی غذا را با پوره سیب زمینی بپوشانید به کمک یک چنگال خطوطی روی پوره ایجاد کنید تا سپس از پخت ظاهری زیباتر داشته باشد. |
مرحله 9 | پای را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیکه روی پوره طلائی شود درون فر قرار دهید. این غذا را به صورت گرم سرو کنید. |