زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۴ پیمانه |
کره گیاهی ۱ پیمانه |
آببه مقدار لازم |
پودر قند ۱/۲ پیمانه |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
سیب ۲ پیمانه |
شکر ۲ پیمانه |
دارچین ۲ قاشق چای خوری |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
گردو ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | نیم ساعت قبل از شروع به کار ،آرد و کره را در فریزر گذاشته تا کاملا سرد شوند. |
مرحله 2 | سیب ها را به همراه شکر روی شعله متوسط گذاشته تا کم کم شکر آب شود و سیب آب بیاندازد.صبر می کنیم تا آب سیب ها کاملا گرفته شود و مربا غلیظ شود، سپس شعله را خاموش کرده ،گردو، آب لیمو و دارچین را اضافه میکنیم ؛ مواد را کناری گذاشته تا خنک شوند. |
مرحله 3 | کره را از فریزر در آورده و با چاقو به تکه های کوچک تقسیم می کنیم. پودر قند، بیکینگ پودر و وانیل را با آرد مخلوط کرده،کره را با چنگال به خورد آرد میدهیم، سپس قاشق قاشق از آب سرد اضافه میکنیم و سعی میکنیم با کمک سر انگشتان خمیر را فشرده و در وسط ظرف جمع کنیم. |
مرحله 4 | دقت داشته باشید که هرچه آب کمتری اضافه کنید و کمتر ورز دهید کیفت خمیر بیشتر خواهد شد.خمیر را در کیسه پلاستیکی گذاشته و نیم ساعت در فریزر استراحت دهید. |
مرحله 5 | خمیر را از فریزر در آورده و بین دو لایه پلاستیک گذاشته و با کمک وردنه به قطر نیم سانت باز میکنیم.خمیر را به آرامی بلند کرده ، کف و دیواره های قالب مخصوص پای را با آن می پوشانیم.با انگشت خمیر را به خوبی به دیواره ها میچسبانیم و اضافه ها را میگیریم.با چنگال کف خمیر را سوراخ کرده تا مانع پف شدن آن در زمان پخت شویم. |
مرحله 6 | مواد میانی را که اکنون خنک شده روی خمیر ریخته و بطور یکنواخت پهن میکنیم.با مقدار باقی مانده ی خمیر به سلیقه ی خود روی پای را تزیین کرده و آن را به مدت ربع ساعت در یخچال میگذاریم. در این مدت فر را روشن کرده تا گرم شود.حرارت۱۸۰درجه سانتیگراد برای فر برقی و ۲۰۰درجه سانتیگراد برای فر گازی می باشد. |
مرحله 7 | پای را۲۵الی۳۰دقیقه یا تا زمانی که از کناره ها طلایی شود در طبقه وسط فر پخته و در انتها به مدت یک دقیقه شعله ی بالای فر را روشن کرده تا روی پای نیز طلایی شود. |