زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۲۰۰ گرم |
شیر ۲۰۰ سی سی |
آرد ۲۷۰ گرم |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
روغن ۱۲۰ گرم |
زردآلو ۴-۵ عدد |
مرحله 1 | تخم مرغ و شکرو حدود سه دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. وانیل، شیر و روغن افزوده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شن. |
مرحله 2 | آردو بیکینگ پودر رو با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک هم می زنیم تا گلوله ای از آرد باقی نمونه و مواد صاف و یکدست بشن. |
مرحله 3 | موادو داخل قالب با ارتفاع کوتاه می ریزیم و زردآلو ها رو برش خلالی درشت می زنیم و روی مواد می چینیم. تو فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 185°c به مدت 1 ساعت قرار میدیم. |
مرحله 4 | ولی بعد از بیست دقیقه با استفاده از خلال دندون چک می کنیم، ممکنه بسته به فر زودتر آماده بشه، اگه موادی به خلال دندون نچسبید پای آماده ست. |