سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای زردآلو

پای زردآلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شکر ۲۰۰ گرم
شیر ۲۰۰ سی سی
آرد ۲۷۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۱۲۰ گرم
زردآلو ۴-۵ عدد
پای زردآلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای زردآلو
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ و شکرو حدود سه دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. وانیل، شیر و روغن افزوده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شن.
مرحله 2آردو بیکینگ پودر رو با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک هم می زنیم تا گلوله ای از آرد باقی نمونه و مواد صاف و یکدست بشن.
مرحله 3موادو داخل قالب با ارتفاع کوتاه می ریزیم و زردآلو ها رو برش خلالی درشت می زنیم و روی مواد می چینیم. تو فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 185°c به مدت 1 ساعت قرار میدیم.
مرحله 4ولی بعد از بیست دقیقه با استفاده از خلال دندون چک می کنیم، ممکنه بسته به فر زودتر آماده بشه، اگه موادی به خلال دندون نچسبید پای آماده ست.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین