سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای ریواس

پای ریواس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
ریواس ۲ پیمانه
بستنی ۱ لیتر
تخم مرغ ۴ عدد
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
بلغور ذرت ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آب لیمو ۱/۴ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۱/۴ پیمانه
خمیر پای ۸ عدد
پای ریواس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای ریواس
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر آماده پای را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز کنید. آن را در قالب قرار دهید و روی آن فویل بکشید و به مدت 8 دقیقه در فر بپزید. فویل را بردارید و 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید.
مرحله 2ریواس‌ها را کف تابه مخصوص فر بچینید و 10 دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. سپس 1/4 پیمانه شکر روی آنها بریزید و هم بزنید و آنها را روی خمیر پخته شده پای درون قالب بریزید و کنار بگذارید.
مرحله 3در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها را با یکدیگر هم بزنید. یک پیمانه شکر باقی مانده، خامه، کره، آب لیموترش، بلغور ذرت، نشاسته ذرت، وانیل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله 4مایه به‌دست‌آمده را درون قالب بریزید. قالب پای را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن برشته شود. 10 دقیقه آخر فویل را از روی آن بردارید .
مرحله 5این دسر را باید به مدت 2 ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس با بستنی وانیلی سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین