زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
ریواس ۲ پیمانه |
بستنی ۱ لیتر |
تخم مرغ ۴ عدد |
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری |
بلغور ذرت ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
آب لیمو ۱/۴ پیمانه |
کره ۱/۴ پیمانه |
خامه ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۱/۴ پیمانه |
خمیر پای ۸ عدد |
مرحله 1 | فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر آماده پای را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز کنید. آن را در قالب قرار دهید و روی آن فویل بکشید و به مدت 8 دقیقه در فر بپزید. فویل را بردارید و 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید. |
مرحله 2 | ریواسها را کف تابه مخصوص فر بچینید و 10 دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. سپس 1/4 پیمانه شکر روی آنها بریزید و هم بزنید و آنها را روی خمیر پخته شده پای درون قالب بریزید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | در یک کاسه بزرگ، تخممرغها را با یکدیگر هم بزنید. یک پیمانه شکر باقی مانده، خامه، کره، آب لیموترش، بلغور ذرت، نشاسته ذرت، وانیل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. |
مرحله 4 | مایه بهدستآمده را درون قالب بریزید. قالب پای را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن برشته شود. 10 دقیقه آخر فویل را از روی آن بردارید . |
مرحله 5 | این دسر را باید به مدت 2 ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس با بستنی وانیلی سرو کنید. |