زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستا ۲۵ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمه ایبه مقدار لازم |
سیر ۲ حبه |
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
قارچ ۶ عدد |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
سس بشامل0 |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
کره ۲۵ گرم |
شیر ۱ لیوان |
مرحله 1 | اول سس بشامل رو آماده می کنیم. |
مرحله 2 | آرد و کره رو تفت می دهیم بعد بهش شیر اضافه و می کنیم و مخلوط می کنیم تا غلیظ بشه. |
مرحله 3 | پیاز رو تفت می دهیم تا طلایی بشه بعد بهش گوشت رو اضافه می کنیم. |
مرحله 4 | وقتی گوشت نیم پز شد بهش نمک و فلفل و قارچ نگینی اضافه می کنیم. |
مرحله 5 | فلفل دلمه خورد شده و رب گوجه اضافه می کنیم. |
مرحله 6 | مواد رو تفت می دهیم بعد از روی حرارت بر می داریم. |
مرحله 7 | پاستا ها رو ۱۰ دقیقه در آبجوش که کمی نمک توش ریختیم می جوشونیم. |
مرحله 8 | داخل پاستا ها رو با مواد گوشتی پر می کنیم و در قالب پیرکس می چینیم روش سس بشامل و پنیر پیتزا می ریزیم. |
مرحله 9 | مواد رو به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ می گداریم تا بپزد. |