سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای بلوبری

پای بلوبری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱۷۰ گرم
نشاسته ذرت ۲.۵ قاشق غذا خوری
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
بلوبری ۵ فنجان
آرد ۸۵ گرم
شکر قهوه ای ۳ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۵ قاشق غذا خوری
پای بلوبری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای بلوبری
روش ساخت
مرحله 1150 گرم آرد، 113 گرم کره و 1/2 قاشق چای خوری نمک را داخل دستگاه غذا ساز بریزید و مخلوط کنید تا اینکه گوله گوله شود.
مرحله 23 قاشق غذاخوری آب یخ روی مخلوط آرد بریزید و دستگاه را روشن کنید تا اینکه مخلوط یک تکه شود.
مرحله 3 خمیر را به سطح آرد ریخته انتقال دهید. سپس خمیر را به چهار تکه هم اندازه تقسیم کنید.
مرحله 4به وسیله کف دستتان هر تکه از خمیر را با کره آغشته کنید. دوباره چهار تکه خمیر را دور هم جمع کنید و به شکل یک توپ دربیاورید و بعد مثل یک دیسک صاف کنید و داخل پلاستیک بپیچید و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.
مرحله 5خمیر را روی سطح آرد ریخته ورز دهید و بعد به قالب پای انتقال دهید و خیلی آرام به ته قالب فشار دهید. لبه های خمیر را به زیر تا کنید. کف خمیر را به وسیله چنگال به طور متعدد سوراخ کنید و به مدت 30 دقیقه در جای خنک قرار دهید.
مرحله 6یک سینی را با فویل بپوشانید و در قسمت میانی فر قرار دهید و فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
مرحله 7روی خمیر پای کاغذ روغنی قرار دهید و پای را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد با دقت کاغذ را از روی آن بردارید و دوباره به مدت 12 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید خنک شود.
مرحله 82 پیمانه شکر، نشاسته ذرت و پوست لیمو را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس بلوبری و آب لیمو را به آن اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. بعد آنها را کم و بیش داخل کاسه بالا و پایین بیندازید و به مدت 20 الی 30 دقیقه کنار بگذارید
مرحله 9آرد، 3 قاشق غذاخوری شکر باقیمانده، شکر قهوه ای، دارچین و نمک را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید. کره آب شده را اضافه کنید و با انگشتتان مخلوط کنید.
مرحله 10فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. با قاشق مخلوط بلوبری را روی نان پای بریزید سپس مخلوط آرد را روی آن پخش کنید و پای را به مدت یک ساعت و ربع داخل فر قرار دهید تا طلایی شود
مرحله 11بعد از 30 دقیقه از زمان کلی پخت روی آن فویل بکشید و آن را دوباره داخل فر قرار دهید تا روی آن سریع برشته شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین