سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای بلوبری لقمه ای

پای بلوبری لقمه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
بلوبری ۲ فنجان
نشاسته ذرت ۱.۵ قاشق سوپ خوری
شکر ۳ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
خامه‏ ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
عصاره بادام ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
خمیر پفکی ۲ ورق
پای بلوبری لقمه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای بلوبری لقمه ای
روش ساخت
مرحله 1 فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپوشانید.
مرحله 2در یک کاسه ی متوسط، بلوبری، 3 قاشق شکر، نشاسته ذرت، آب لیمو، عصاره ی بادام و نمک را مخلوط کنید. هم بزنید و کنار بگذارید.
مرحله 3یک ورق خمیر پفکی را روی سطح آردپاشی شده پهن کنید. ورق خمیر را به شکل مربعی به ضلع 30 سانتی متر در بیاورید. با یک چاقو یا برش دهنده ی پیتزا خمیر را به شکل مربع هایی به ضلع 15 سانتی متر برش دهید
مرحله 41/4 فنجان از مخلوط بلوبری را با قاشق روی هر مربع خمیری بریزید. مایعی را که کف ظرف جمع شده روی بلوبری ها بریزید. بهتر است این کار را درون سینی فر انجام دهید تا لازم نباشد پای ها را بعد از پر کردن جابجا کنید.
مرحله 5در یک کاسه ی کوچک زرده تخم مرغ و خامه را با هم بزنید و جلای تخم مرغی را درست کنید. این ترکیب را با برس روی لبه های خمیر بمالید. نیمی از خمیر را بی آنکه چیزی درونش باشد روی بلوبری ها تا بزنید و بعد با یک چنگال لبه ها را فشار دهید و به هم بچسبانید.
مرحله 6روی پای ها را باز هم از ترکیب تخم بمالید و روی آن شکر ماسه ای بپاشید که وقتی بپزد تردی خوبی به پای اضافه می کند. 2 تا 3 شکاف به اندازه ی 2.5 سانتی متر روی هر پای درست کنید و داخل سینی فر قرار دهید. البته اگر تا کنون این کار را نکرده اید.
مرحله 715 تا 20 دقیقه تا زمانی که پای قهوه ای طلایی شود و مواد داخل آن از لای شکاف ها بیرون بزند در فر بپزید.
مرحله 8پای ها را 5 دقیقه در سینی فر خنک کنید و سپس روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین