زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۱۶ عدد |
کره ۵۶ گرم |
خامه ۲۳۵ گرم |
پودر شکر ۲۲۵ گرم |
پنیر خامه ای ۲۴۰ گرم |
کره بادام زمینی ۲۵۰ گرم |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا بیسکوییت ها را آماده کنید. |
مرحله 2 | به این صورت که در دستگاه غذاساز ریخته و یا با آسیاب کاملا خرد کنید |
مرحله 3 | سپس کره آب شده را به بیسکوییت های خرد شده اضافه کنید. |
مرحله 4 | بیسکوییت ها و کره را مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید. |
مرحله 5 | سپس مخلوط بدست آمده را بین 5 ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید. |
مرحله 6 | خامه را بزنید تا فرم بگیرد. بعد تا آماده شدن سایر مواد، در یخچال بگذارید. |
مرحله 7 | حالا وقت اضافه کردن کره بادام زمینی است. |
مرحله 8 | پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند. |
مرحله 9 | سپس وانیل و پودر شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. |
مرحله 10 | خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. |
مرحله 11 | سپس مواد را بین 5 ظرف تقسیم کرده و روی هر ظرف را با پلاستیک پوشانده، حداقل 3 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید. |
مرحله 12 | در صورت تمایل روی پای را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید. |