سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پای بادام زمینی

پای بادام زمینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
بیسکویت ۱۶ عدد
کره ۵۶ گرم
خامه‏ ۲۳۵ گرم
پودر شکر ۲۲۵ گرم
پنیر خامه ای ۲۴۰ گرم
کره بادام زمینی ۲۵۰ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
پای بادام زمینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای بادام زمینی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بیسکوییت ها را آماده کنید.
مرحله 2به این صورت که در دستگاه غذاساز ریخته و یا با آسیاب کاملا خرد کنید
مرحله 3سپس کره آب شده را به بیسکوییت های خرد شده اضافه کنید.
مرحله 4بیسکوییت ها و کره را مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.
مرحله 5سپس مخلوط بدست آمده را بین 5 ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید.
مرحله 6خامه را بزنید تا فرم بگیرد. بعد تا آماده شدن سایر مواد، در یخچال بگذارید.
مرحله 7حالا وقت اضافه کردن کره بادام زمینی است.
مرحله 8پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.
مرحله 9سپس وانیل و پودر شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
مرحله 10خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله 11سپس مواد را بین 5 ظرف تقسیم کرده و روی هر ظرف را با پلاستیک پوشانده، حداقل 3 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.
مرحله 12در صورت تمایل روی پای را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین