سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای انواع توت

پای انواع توت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۷ قاشق غذا خوری
روغن نباتی ۱/۳ فنجان
آب ۶ قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای ۶ قاشق غذا خوری
بادام ۶ قاشق غذا خوری
کره ۶ قاشق غذا خوری
جو دو سر ۴.۵ قاشق غذا خوری
آرد ۴.۵ قاشق غذا خوری
شکر ۲۲۵ گرم
نشاسته ۱/۴ فنجان
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
رزبری ۲۲۵ گرم
توت سیاه ۲۲۵ گرم
بلوبری ۲۲۵ گرم
پای انواع توت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای انواع توت
روش ساخت
مرحله 1250 گرم آرد، 1 قاشق غذاخوری شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. 7 قاشق غذاخوری کره و روغن نباتی را اضافه کرده، مخلوط کنید
مرحله 2 5 قاشق غذاخوری آب یخ را اضافه کنید تا مخلوط گوله گوله شود بعد خمیر را به شکل یک توپ دربیاورید و به شکل دیسک صاف کنید و داخل پلاستیک بپیچید و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.
مرحله 3شکر قهوه ای، بادام، 6 قاشق غذاخوری کره، جو دو سر و 4.5 قاشق غذاخوری آرد را با هم مخلوط کنید تا اینکه مخلوط گوله گوله شود. 225 گرم شکر، نشاسته و آبلیمو را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. توتها را اضافه کرده، آرام مخلوط کنید و به مدت 45 دقیقه کم و بیش هم بزنید.
مرحله 4فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
مرحله 5خمیر را روی سطح آرد ریخته ورز دهید و به شکل دایره 37 سانتیمتری در بیاورید و داخل قالب قرار دهید. 2.5 سانتیمتر از لبه خمیر را کات کنید و بعد آن را تا کنید و به مدت 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
مرحله 6با قاشق مخلوط شکر و توتها را روی خمیر پای بریزید و بعد روی آن مخلوط شکر و بادام را پخش کنید و داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود و بعد روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 55 دقیقه داخل فر قرار دهید.
مرحله 7بعد پای را بیرون بیاورید و بگذارید به مدت 3 ساعت خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین