سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



یونانی پای اسفناج (یونانی)

پای اسفناج (یونانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
اسفناج ۱ کیلوگرم
پنیر خامه ای ۷۰۰ گرم
آرد ۴۵۰ گرم
پنیر فتا ۴۰۰ گرم
آب ۱/۳ پیمانه
کره ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
سیر ۲ حبه
تره‌ فرنگی ۱ ساقه
لیمو ترش ۱ عدد
شوید ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
پای اسفناج (یونانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای اسفناج (یونانی)
روش ساخت
مرحله 1روغن را در ظرفی روی حرارت متوسط گرم کنید.تره فرنگی را درشت خرد کنید.سیرها را با چاقو له کنید.
مرحله 2تره فرنگی‌ و سیرها را به مدت 5 دقیقه در روغن ریخته،تفت دهید تا نرم شوند. سپس اسفناج شسته و خرد شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم کمی تفت بخورد.
مرحله 3برای تهیه خمیرِ پای ابتدا آرد و کره سرد (کره یخ زده نباشد؛ چند ساعت قبل از استفاده از فریزر به یخچال منتقل کنید) را در غذاساز مخلوط کنید.
مرحله 4زرده 2 عدد از تخم مرغ‌ها را جدا کنید.
مرحله 5زرده‌ها و آب سرد را به مواد خمیر داخل غذاساز اضافه کرده، خوب مخلوط کنید تا خمیر یکنواخت و صافی به‌دست آید. سپس خمیر را روی سطحی که روی آن کمی آرد پاشیده اید ورز دهید. خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله 6⅔ از خمیر را روی یک سطح که روی آن آرد پاشیده‌اید پهن کنید تا به یک دایره به ضخامت 5 میلی‌متر درآید و آن را در یک قالب پای به عمق 4.5 سانتی‌متر و قطر 23.5 سانتی‌متر قرار دهید و لبه‌های اضافی خمیر را ببرید.
مرحله 7فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
مرحله 8پنیر فتا (سفید) را خرد کنید.پوست لیمو را رنده کنید.شوید را ریز خرد کنید.
مرحله 9پنیر فتا، پنیر خامه‌ای، 2 عدد تخم مرغ کامل، شوید و پوست لیمو را در مخلوط اسفناج بریزید.
مرحله 10مخلوط را داخل خمیر پای بریزید.
مرحله 11از تخم مرغ زده شده به لبه‌های خمیر بمالید. باقیمانده خمیر را نیز روی یک سطح آردپاشی شده باز کنید تا به دایره‌ای به ضخامت 5 میلی‌متر درآید. خمیر را به 10 نوار با عرض 2 سانتی‌متر ببرید. نیمی از نوارها را با فاصله 2 سانتی‌متر از بالای قالب به‌صورت موازی بچینید.
مرحله 12بقیه نوارها را به شکل اریب و به موازات هم روی نوارهای قبلی بچینید. آنها را فشار دهید تا کامل به هم متصل شوند و قسمت‌های اضافی را که خارج از قالب هستند ببرید. با استفاده از قلمو روی نوارها لایه‌ای از تخم مرغ زده شده بمالید.
مرحله 13پای را به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه یا تا زمانی که رویه خمیر طلایی شود در فر بپزید. اجازه دهید تا به مدت 20 دقیقه در قالب خنک شود.
مرحله 14 سپس آن را برش دهید و میل کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین