مرحله 1 | روغن را در ظرفی روی حرارت متوسط گرم کنید.تره فرنگی را درشت خرد کنید.سیرها را با چاقو له کنید. |
مرحله 2 | تره فرنگی و سیرها را به مدت 5 دقیقه در روغن ریخته،تفت دهید تا نرم شوند. سپس اسفناج شسته و خرد شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم کمی تفت بخورد. |
مرحله 3 | برای تهیه خمیرِ پای ابتدا آرد و کره سرد (کره یخ زده نباشد؛ چند ساعت قبل از استفاده از فریزر به یخچال منتقل کنید) را در غذاساز مخلوط کنید. |
مرحله 4 | زرده 2 عدد از تخم مرغها را جدا کنید. |
مرحله 5 | زردهها و آب سرد را به مواد خمیر داخل غذاساز اضافه کرده، خوب مخلوط کنید تا خمیر یکنواخت و صافی بهدست آید. سپس خمیر را روی سطحی که روی آن کمی آرد پاشیده اید ورز دهید. خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. |
مرحله 6 | ⅔ از خمیر را روی یک سطح که روی آن آرد پاشیدهاید پهن کنید تا به یک دایره به ضخامت 5 میلیمتر درآید و آن را در یک قالب پای به عمق 4.5 سانتیمتر و قطر 23.5 سانتیمتر قرار دهید و لبههای اضافی خمیر را ببرید. |
مرحله 7 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. |
مرحله 8 | پنیر فتا (سفید) را خرد کنید.پوست لیمو را رنده کنید.شوید را ریز خرد کنید. |
مرحله 9 | پنیر فتا، پنیر خامهای، 2 عدد تخم مرغ کامل، شوید و پوست لیمو را در مخلوط اسفناج بریزید. |
مرحله 10 | مخلوط را داخل خمیر پای بریزید. |
مرحله 11 | از تخم مرغ زده شده به لبههای خمیر بمالید. باقیمانده خمیر را نیز روی یک سطح آردپاشی شده باز کنید تا به دایرهای به ضخامت 5 میلیمتر درآید. خمیر را به 10 نوار با عرض 2 سانتیمتر ببرید. نیمی از نوارها را با فاصله 2 سانتیمتر از بالای قالب بهصورت موازی بچینید. |
مرحله 12 | بقیه نوارها را به شکل اریب و به موازات هم روی نوارهای قبلی بچینید. آنها را فشار دهید تا کامل به هم متصل شوند و قسمتهای اضافی را که خارج از قالب هستند ببرید. با استفاده از قلمو روی نوارها لایهای از تخم مرغ زده شده بمالید. |
مرحله 13 | پای را به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه یا تا زمانی که رویه خمیر طلایی شود در فر بپزید. اجازه دهید تا به مدت 20 دقیقه در قالب خنک شود. |
مرحله 14 | سپس آن را برش دهید و میل کنید. |