سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای اسفناج (روسی)

پای اسفناج (روسی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
اسفناج ۲۵۰ گرم
پنیر فتا ۱۲۵ گرم
پنیر گودا ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
قارچ ۳ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
جوز هندی ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
کنجد ۱ قاشق غذا خوری
خمیر فیلو ۸ ورق
روغنبه مقدار لازم
پای اسفناج (روسی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای اسفناج (روسی)
روش ساخت
مرحله 1فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله 2روغن را داغ کنید و پیاز و قارچ را تفت دهید تا طلائی شده و کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله 3 بعد از اینکه خنک شد با اسفناج، پنیر، تخم مرغ، جوزهندی و فلفل مخلوط کنید.
مرحله 4 4 ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن کنید و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید.
مرحله 5بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو ببرید. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای بریزید و 4 ورقه باقی مانده آخر فیلو را روی مواد پهن کنید و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب کنید.
مرحله 6روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده را بمالید و روی آن کنجد بپاشید.
مرحله 7پای را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر بگذارید تا طلائی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین