زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۲۵۰ گرم |
پنیر فتا ۱۲۵ گرم |
پنیر گودا ۱۰۰ گرم |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
قارچ ۳ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
جوز هندی ۱ قاشق چای خوری |
پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
کنجد ۱ قاشق غذا خوری |
خمیر فیلو ۸ ورق |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. |
مرحله 2 | روغن را داغ کنید و پیاز و قارچ را تفت دهید تا طلائی شده و کنار بگذارید تا خنک شود. |
مرحله 3 | بعد از اینکه خنک شد با اسفناج، پنیر، تخم مرغ، جوزهندی و فلفل مخلوط کنید. |
مرحله 4 | 4 ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن کنید و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید. |
مرحله 5 | بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو ببرید. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای بریزید و 4 ورقه باقی مانده آخر فیلو را روی مواد پهن کنید و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب کنید. |
مرحله 6 | روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده را بمالید و روی آن کنجد بپاشید. |
مرحله 7 | پای را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر بگذارید تا طلائی شود. |