سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن پای اسفناج پنیری

پای اسفناج پنیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خمیر پایبه مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم
خامه‏ ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه ۵ عدد
اسفناج ۱ کیلوگرم
نمک و فلفلکیلوگرم
پای اسفناج پنیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای اسفناج پنیری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا اسفناج را پاك كرده و بشویید و بعد از خشك شدن آن را خرد كرده و داخل قابلمه ای ریخته و شعله را ملایم كنید تا بخارپز شود(بهتر است از دستگاه بخارپز استفاده شود).
مرحله 2 پس از تمام شدن آب اسفناج کمی كره یا روغن به آن اضافه كرده و آن را تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
مرحله 3پیازچه ها را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس داخل کاسه ای بریزید و با اسفناج های پخته ، 2 عدد تخم مرغ ، خامه ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
مرحله 4مقداری خمیر پای تهیه كرده و آن را دو قسمت کنید ، داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس 1 قسمت از خمیر را با وردنه نازک پهن کنید و ته قالب قرار دهید.
مرحله 5مخلوط اسفناجی را که آماده کرده اید داخل قالب و روی خمیر بریزید سپس مقداری پنیر پارمزان روی اسفناج ها بریزید و با چنگال کمی مخلوط کنید.
مرحله 6قسمت دوم خمیر را پهن کنید و روی آن از مواد دلخواه مثل كنجد،سیاه دانه یا زرده تخم مرغ استفاده كنید و بعد مقداری پنیر روی خمیر بریزید.
مرحله 7ظرف پای را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین