زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خمیر پایبه مقدار لازم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم |
خامه ۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
پیازچه ۵ عدد |
اسفناج ۱ کیلوگرم |
نمک و فلفلکیلوگرم |
مرحله 1 | ابتدا اسفناج را پاك كرده و بشویید و بعد از خشك شدن آن را خرد كرده و داخل قابلمه ای ریخته و شعله را ملایم كنید تا بخارپز شود(بهتر است از دستگاه بخارپز استفاده شود). |
مرحله 2 | پس از تمام شدن آب اسفناج کمی كره یا روغن به آن اضافه كرده و آن را تفت دهید و از روی حرارت بردارید. |
مرحله 3 | پیازچه ها را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس داخل کاسه ای بریزید و با اسفناج های پخته ، 2 عدد تخم مرغ ، خامه ، نمک و فلفل مخلوط کنید. |
مرحله 4 | مقداری خمیر پای تهیه كرده و آن را دو قسمت کنید ، داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس 1 قسمت از خمیر را با وردنه نازک پهن کنید و ته قالب قرار دهید. |
مرحله 5 | مخلوط اسفناجی را که آماده کرده اید داخل قالب و روی خمیر بریزید سپس مقداری پنیر پارمزان روی اسفناج ها بریزید و با چنگال کمی مخلوط کنید. |
مرحله 6 | قسمت دوم خمیر را پهن کنید و روی آن از مواد دلخواه مثل كنجد،سیاه دانه یا زرده تخم مرغ استفاده كنید و بعد مقداری پنیر روی خمیر بریزید. |
مرحله 7 | ظرف پای را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود |