سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت پای آناناس

پای آناناس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۲۵ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
کمپوت ۱ قوطی کوچک
پای آناناس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پای آناناس
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره را که دمای محیط رسیده همراه با پودر شکر و وانیل بزنید تا سفید رنگ شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و باز بزنید تا کاملا مخلوط شود.
مرحله 2آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که الک کرده اید با پودر نارگیل مخلوط کنید و به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله 3کپسول های بزرگ را داخل قالب پای قرار داده و تا نصف کپسول از مایه کیک بریزید(مایه کیک کمی سفت است)و یک حلقه کمپوت آناناس روی هرکدام قرار دهید اگر کمپوت آناناس ها کلفت بود از وسط نصف کنید تا نازک شود.
مرحله 4قالب ها را داخل سینی فر گذاشته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ قرار دهید تا زمانی که روی کیک ها کمی طلایی شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین