سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر پاکورا (پکوره)

پاکورا (پکوره)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری
آرد گندم ۴ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
آب ۱ لیوان
ادویه ۱ قاشق چای خوری
گشنیز ۱ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
پاکورا (پکوره)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاکورا (پکوره)
روش ساخت
مرحله 1آب و خمیرمایه رو با هم مخلوط روی ظرف را بپوشانید و کمی در دمای محیط بگذارید تا عمل کند زمان آن بستگی به تازگی و کهنگی خمیرمایه دارد خمیر مایه تازه زودتر عمل میکند.
مرحله 2پیاز و گشنیز تازه و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید. در این مرحله ادویه و تخم گشنیز را اضافه کنید.
مرحله 3هر دو آرد را با هم مخلوط و نمک را به آنها اضافه کنید. مخلوط آرد و نمک را به مواد قبلی اضافه و خوب هم بزنید تا یکدست شود
مرحله 4خمیر آماده را به مدت ده دقیقه در دمای محیط بگذارید تا خمیر مایه روی آرد عمل کند و روی خمیر حباب ایجاد شود.
مرحله 5روغن را بگذارید داغ شود ظرف دیواره دار باشد بهتر است. از مواد با قاشق برداشته و در روغن سرخ کنید
مرحله 6پس از سرخ شدن داخل صافی بگذارید. تا روغن اضافی آن برود. یا داخل ظرفی که کف آن دستمال گذاشته اید بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین