سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر پاکورا (پکوره)

پاکورا (پکوره)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری
آرد گندم ۴ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
آب ۱ لیوان
ادویه ۱ قاشق چای خوری
گشنیز ۱ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
پاکورا (پکوره)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاکورا (پکوره)
روش ساخت
مرحله 1آب و خمیرمایه رو با هم مخلوط روی ظرف را بپوشانید و کمی در دمای محیط بگذارید تا عمل کند زمان آن بستگی به تازگی و کهنگی خمیرمایه دارد خمیر مایه تازه زودتر عمل میکند.
مرحله 2پیاز و گشنیز تازه و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید. در این مرحله ادویه و تخم گشنیز را اضافه کنید.
مرحله 3هر دو آرد را با هم مخلوط و نمک را به آنها اضافه کنید. مخلوط آرد و نمک را به مواد قبلی اضافه و خوب هم بزنید تا یکدست شود
مرحله 4خمیر آماده را به مدت ده دقیقه در دمای محیط بگذارید تا خمیر مایه روی آرد عمل کند و روی خمیر حباب ایجاد شود.
مرحله 5روغن را بگذارید داغ شود ظرف دیواره دار باشد بهتر است. از مواد با قاشق برداشته و در روغن سرخ کنید
مرحله 6پس از سرخ شدن داخل صافی بگذارید. تا روغن اضافی آن برود. یا داخل ظرفی که کف آن دستمال گذاشته اید بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین