زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
کیک ۵۰۰ گرم |
خامه ۱ پیمانه |
شکلات ۲۰۰ گرم |
چوب آبنباتبه مقدار لازم |
شکلاتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا کیک مورد نظر خود را(دستورانواع کیک شکلاتی،ردولت و... دربرنامه موجود است) تهیه کرده و میگذاریم در دمای محیط خنک شود. |
مرحله 2 | کیک را با استفاده از دست یا میکسر کاملا پودرکنید. |
مرحله 3 | خامه را به کیک اضافه کرده و به طور کامل با هم ترکیب میکنیم. |
مرحله 4 | با اسکوپ مواد را بردارید و بین دستانتان گردکنید.سعی کنید توپک ها هم اندازه و کوچک باشد. |
مرحله 5 | مواد را یک تا دوساعت در یخچال استراحت دهید. |
مرحله 6 | در این فاصله شکلات(نوع شکلات را بسته به ذائقه خود انتخاب کنید)را به روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید. |
مرحله 7 | چوب آبنبات ها را در شکلات و سپس در پاپس کیک ها فرو کنید. |
مرحله 8 | با استفاده از چوب آبنبات پاپس کیک ها را در شکلات غوطه ور کنید و سپس برای خشک شدن در اسفنج فرو کنید تا شکلات اضافه آن چکه کند. |
مرحله 9 | قبل از سرد شدن شکلات با انواع شکلات های تزئینی و مروارید های خوراکی پاپس کیک خود را تزئین کنید. |