سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر پاپس کیک

پاپس کیک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
کیک ۵۰۰ گرم
خامه‏ ۱ پیمانه
شکلات ۲۰۰ گرم
چوب آبنباتبه مقدار لازم
شکلاتبه مقدار لازم
پاپس کیک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاپس کیک
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کیک مورد نظر خود را(دستورانواع کیک شکلاتی،ردولت و... دربرنامه موجود است) تهیه کرده و میگذاریم در دمای محیط خنک شود.
مرحله 2کیک را با استفاده از دست یا میکسر کاملا پودرکنید.
مرحله 3خامه را به کیک اضافه کرده و به طور کامل با هم ترکیب میکنیم.
مرحله 4با اسکوپ مواد را بردارید و بین دستانتان گردکنید.سعی کنید توپک ها هم اندازه و کوچک باشد.
مرحله 5مواد را یک تا دوساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله 6در این فاصله شکلات(نوع شکلات را بسته به ذائقه خود انتخاب کنید)را به روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید.
مرحله 7چوب آبنبات ها را در شکلات و سپس در پاپس کیک ها فرو کنید.
مرحله 8با استفاده از چوب آبنبات پاپس کیک ها را در شکلات غوطه ور کنید و سپس برای خشک شدن در اسفنج فرو کنید تا شکلات اضافه آن چکه کند.
مرحله 9قبل از سرد شدن شکلات با انواع شکلات های تزئینی و مروارید های خوراکی پاپس کیک خود را تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین