زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات ۲۰۰ گرم |
ترافلبه مقدار لازم |
نی پلاستیکیبه تعداد لازم |
کیک ۲ لیوان |
خامه ۱ بسته |
پودر نارگیل ۱/۳ لیوان |
روغن ۵۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدایک کیک ساده کاکائویی تهیه نمایید سپس وقتی به دمای محیط رسید با استفاده از دست یا میکسر آن را پودر کنید |
مرحله 2 | در این مرحله به کیک پودر نارگیل و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید |
مرحله 3 | از این خمیر حاصله توپ هایی به اندازه یک اسکوپ درست کنید و خوب بین دو دوست خود بچرخانید تا گرد شوند |
مرحله 4 | سپس توپک هارا ۱تا۲ ساعت درون یخچال قرار دهید برای کم شدن وقت میتوانید آنهارا نیم ساعت درون فریزر قرار دهید |
مرحله 5 | در این مرحله شکلات هارا به روش بن ماری آب کنید همراه با روغن |
مرحله 6 | بعد از اینکه شکلات هارا آب کردید و توپک های شما آماده هستند ابتدا نی را درون شکلات آب شده بزنید و بعد وارد توپک ها کنید و توپک هارا در شکلات بغلطونید. |
مرحله 7 | توپک هارا در اسفنج ثابت کنید تا شکلات اضافی آن چکه کند |
مرحله 8 | در پایان کار توپک هارا با استفاده از ترایفل رنگی و یا پودر نارگیل و انواع مغزها تزیین کنید |