زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
آویشن ۱ قاشق مربا خوری |
ماست ۴ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری |
سس قرمزبه مقدار لازم |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
سس فرانسویبه مقدار لازم |
سرکه سفید ۲ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری |
آرد ۲ لیوان |
آب ۱ لیوان |
سینه مرغ ۲ عدد |
سس تند ۶ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | فیله های مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و بعد آنها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شودند. |
مرحله 2 | فیله ها را با نصف سس تند و مقداری سس قرمز مخلوط کنید. |
مرحله 3 | آرد را با بیکینگ پودر و مقداری نمک مخلوط کرده و 3بار الک کنید.2لیوان آرد را با ماست،بقیه سس فلفل،پودر سیر،مقداری سس گوجه فرنگی،آویشن،سرکه،نمک و سس فرانسوی مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آن اضافه کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. |
مرحله 4 | روغن را داخل ظرف مناسب کاملا داغ کنید.بقیه آرد را داخل ظرف جداگانه ریخته و هر قطعه مرغ را ابتدا درون ارد بغلتانید و بعد داخل خمیر قرار دهید و بعد داخل روغن بسیار داغ سرخ کنید. |
مرحله 5 | بعد از سرخ کردن مرغها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود.سپس با سس تند یا فرانسوی سرو کنید. |