زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
توت فرنگیبه مقدار لازم |
خامهبه مقدار لازم |
سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
پودر شکر ۱ پیمانه |
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد |
مرحله 1 | فر رو با دمای 150 درجه روشن کنید |
مرحله 2 | سفیده ها ی تخم مرغ رو در یک کاسه آینقدر بزنید تا سفت و فومی بشه و با برگردوندن ظرف نریزه |
مرحله 3 | بعد به تدریج پودر شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد نشاسته ذرت رو اضافه کرده هم زده و در آخر سرکه سیب رواضافه و هم بزنید تا سفت و منسجم بشه |
مرحله 4 | حالا این مایه رو توی قالب به شکل قلب که داخلش کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و بذارید تو فر دمای فر 120 درجه حدود یک ساعت با دمای کم توی فر بماند |
مرحله 5 | بعد از خنک شدن حالتی مثل مرنگ دارد با احتیاط از کاغذ جدا کنید و در ظرف بذارید و با خامه و توت فرنگی یا هر میوه دیگه روشو تزیین کنید |