سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتای کیوی

پاناکوتای کیوی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
کیوی ۴۰۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
خامه‏ ۴۰۰ گرم
پودر ژله ۱ بسته
پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
پاناکوتای کیوی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتای کیوی
روش ساخت
مرحله 1 ابتدا کیوی ها را شسته، پوست کنده و خرد کنید، بعد به همراه شکر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد بعد از 5-6 دقیقه هم زده و از روی حرارت بردارید.
مرحله 2خامه قنادی را با همزن آنقدر بزنید تا فرم بگیرد. پودر ژله کیوی را با یک و نیم پیمانه آب جوش حل کنید و کناری بگذارید تا حرارتش را از دست بدهد. ژله کیوی را در ته قالب مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید.
مرحله 3پوره کیوی را از روی حرارت بردارید، چند بار هم بزنید و کناری بگذارید تا ولرم شود. وقتی کمی حرارتش را از دست داد خامه فرم گرفته و ژلاتین حل شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله 4قالب را از فریزر بیرون آورده و کرم کیوی آماده را روی ژله بسته شده بریزید، بعد قالب را در یخچال بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین