زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
کیوی ۴۰۰ گرم |
شکر ۱/۲ پیمانه |
خامه ۴۰۰ گرم |
پودر ژله ۱ بسته |
پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا کیوی ها را شسته، پوست کنده و خرد کنید، بعد به همراه شکر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد بعد از 5-6 دقیقه هم زده و از روی حرارت بردارید. |
مرحله 2 | خامه قنادی را با همزن آنقدر بزنید تا فرم بگیرد. پودر ژله کیوی را با یک و نیم پیمانه آب جوش حل کنید و کناری بگذارید تا حرارتش را از دست بدهد. ژله کیوی را در ته قالب مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید. |
مرحله 3 | پوره کیوی را از روی حرارت بردارید، چند بار هم بزنید و کناری بگذارید تا ولرم شود. وقتی کمی حرارتش را از دست داد خامه فرم گرفته و ژلاتین حل شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 4 | قالب را از فریزر بیرون آورده و کرم کیوی آماده را روی ژله بسته شده بریزید، بعد قالب را در یخچال بگذارید. |