سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتای کیوی و پسته

پاناکوتای کیوی و پسته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
کیوی ۳ عدد
ژله آلوئه ورا ۱/۲ بسته
خامه‏ ۴۰۰ گرم
شیر ۲ پیمانه
شکر ۵ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین ۲.۵ قاشق سوپ خوری
آببه مقدار لازم
خلال پستهبه مقدار لازم
پاناکوتای کیوی و پسته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتای کیوی و پسته
روش ساخت
مرحله 1کیوی‌ها را پوست بگیرید و به‌صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. حلقه‌های کیوی را داخل قابلمه مناسبی بریزید. مقداری شکر (3 ق س )و کمی آب (در حدی که روی کیوی‌ها را بپوشاند) روی آن‌ها بریزید، سپس قابلمه را به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید. پودر ژله را داخل یک پیمانه آب جوش بریزید و حل کنید، سپس آن را کنار بگذارید.
مرحله 2داخل 3-2 قالب مناسب، حدود 3 قاشق سوپ‌خوری از محلول ژله را بریزید، سپس تکه‌های کیوی را کف قالب بچینید. قالب‌ها را داخل یخچال قرار دهید. وقتی ژله‌ها سفت شدند، دوباره 3 قاشق سوپ‌خوری ژله روی لایه زیری بریزید و دوباره قالب‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا این لایه هم خودش را بگیرد.
مرحله 3در این فاصله پاناکوتای پسته را آماده کنید. شکر و شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید. خامه را در ظرفی خوب بزنید تا یکدست شود، سپس به مخلوط شیر اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. کمی صبر کنید تا شکر کاملاً حل شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 4پودر ژلاتین را داخل نصف پیمانه آب سرد بریزید. صبر کنید کمی حجیم شود، سپس آن را به روش بن ماری در آب حل کنید. ژلاتین حل‌شده را به مخلوط خامه اضافه کرده و هم بزنید. صبر کنید مخلوط در دمای محیط سرد شود، سپس تکه‌های پسته را اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید.
مرحله 5مخلوط را داخل قالب‌ها بریزید. قالب‌ها را به مدت 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا کاملاً خودش را بگیرد و سفت شود. وقتی پاناکوتا آماده شد، قالب‌ها را از یخچال خارج کنید و به‌آرامی آن‌ها را داخل ظرف موردنظرتان برگردانید، سپس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین