زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ پیمانه |
خامه ۲۰۰ گرم |
پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۱/۲ پیمانه |
آب ۳ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
دارچینکمی |
مرحله 1 | خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید. |
مرحله 2 | وانیل را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید. |
مرحله 3 | وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید. (در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نریزید )وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. |
مرحله 4 | دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید. |
مرحله 5 | مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید .درپایان پوره ی کدوحلوایی ودارچین رواضافه کنید |
مرحله 6 | دسر پاناکوتا کدو حلوایی شما آماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید. |
مرحله 7 | این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید. |