سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی پاناکوتای کدو حلوایی

پاناکوتای کدو حلوایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شیر ۲ پیمانه
خامه‏ ۲۰۰ گرم
پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۲ پیمانه
آب ۳ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
دارچینکمی
پاناکوتای کدو حلوایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتای کدو حلوایی
روش ساخت
مرحله 1خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
مرحله 2وانیل را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید.
مرحله 3وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید. (در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نریزید )وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
مرحله 4دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.
مرحله 5مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید .درپایان پوره ی کدوحلوایی ودارچین رواضافه کنید
مرحله 6دسر پاناکوتا کدو حلوایی شما آماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید.
مرحله 7این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین