زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه ۲۰۰ گرم |
شیر ۱/۲ پیمانه |
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۱/۴ پیمانه |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
رنگ خوراکیچند قطره |
مرحله 1 | ابتدا پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و 5 دقیقه صبر کنید. بعد یا 1 دقیقه داخل مایکروفر یا روی حرارت بخار کتری بگذارید تا ژلاتین کاملا داخل شیر حل شود |
مرحله 2 | خامه را با شکر و وانیل مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود ولی مراقب باشید خامه نجوشد همین که گرم شود کافیست. |
مرحله 3 | مخلوط ژلاتین و شیر را به خامه اضافه کنید.رنگ خوراکی در صورت تمایل اضافه کرده و داخل قالب بریزید و حداقل ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد |