سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتای وانیلی

پاناکوتای وانیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
خامه‏ ۲۰۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
رنگ خوراکیچند قطره
پاناکوتای وانیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتای وانیلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و 5 دقیقه صبر کنید. بعد یا 1 دقیقه داخل مایکروفر یا روی حرارت بخار کتری بگذارید تا ژلاتین کاملا داخل شیر حل شود
مرحله 2خامه را با شکر و وانیل مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود ولی مراقب باشید خامه نجوشد همین که گرم شود کافیست.
مرحله 3مخلوط ژلاتین و شیر را به خامه اضافه کنید.رنگ خوراکی در صورت تمایل اضافه کرده و داخل قالب بریزید و حداقل ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین