زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه ۲ بسته |
شیر ۲/۳ پیمانه |
آب ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۳ پیمانه |
پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری |
اسانس نعنا ۱/۴ قاشق چای خوری |
رنگ خوراکی ۱ قطره |
مرحله 1 | ابتدا آب جوش را روی پودر ژلاتین بریزید و آنقدر هم بزنید تا ژلاتین کامل در آب حل شود.اگر حل نشد میتوانید از روش بن ماری استفاده کنید. |
مرحله 2 | در یک شیر جوش یا قابلمه،خامه،شیر و شکر را بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید.همین طور که هم میزنید بگذارید تا شیر بجوشد، سپس آن را از روی شعله بردارید. |
مرحله 3 | حالا ژلاتین حل شده در آب را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید. |
مرحله 4 | سپس اسانس نعنا و یک قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید،اگر کافی نبود کمی دیگر اضافه کنید تا مایع به رنگ دلخواه دربیاید. |
مرحله 5 | تا مایع هنوز گرم است آن را داخل لیوان یا هر ظرفی که برای سرو در نظر دارید بریزید و حداقل۳الی۴ساعت داخل یخچال قرار دهید.البته بهتر است این دسر از شب تا صبح داخل یخجال بماند و کاملا خنک شود. |
مرحله 6 | برای تزیین دسر هم یک لایه ژله با طعم نعنا ریختم و با خامه فرم گرفته،نعنا ، ویفر رولی و ترافل رنگی تزیین کردم. |