سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتای نعنایی

پاناکوتای نعنایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
خامه‏ ۲ بسته
شیر ۲/۳ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری
اسانس نعنا ۱/۴ قاشق چای خوری
رنگ خوراکی ۱ قطره
پاناکوتای نعنایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتای نعنایی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آب جوش را روی پودر ژلاتین بریزید و آنقدر هم بزنید تا ژلاتین کامل در آب حل شود.اگر حل نشد میتوانید از روش بن ماری استفاده کنید.
مرحله 2در یک شیر جوش یا قابلمه،خامه،شیر و شکر را بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید.همین طور که هم میزنید بگذارید تا شیر بجوشد، سپس آن را از روی شعله بردارید.
مرحله 3حالا ژلاتین حل شده در آب را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید.
مرحله 4سپس اسانس نعنا و یک قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید،اگر کافی نبود کمی دیگر اضافه کنید تا مایع به رنگ دلخواه دربیاید.
مرحله 5تا مایع هنوز گرم است آن را داخل لیوان یا هر ظرفی که برای سرو در نظر دارید بریزید و حداقل۳الی۴ساعت داخل یخچال قرار دهید.البته بهتر است این دسر از شب تا صبح داخل یخجال بماند و کاملا خنک شود.
مرحله 6برای تزیین دسر هم یک لایه ژله با طعم نعنا ریختم و با خامه فرم گرفته،نعنا ، ویفر رولی و ترافل رنگی تزیین کردم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین