زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر بادام ۱/۴ پیمانه |
کره ۱-۲ قاشق سوپ خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
گردو ۵۰ گرم |
مارچوبه ۲ عدد |
پنیر ریکوتا ۱ پیمانه |
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری |
شیر ۱/۲ پیمانه |
خامه فرم گرفته ۱/۱/۴ پیمانه |
پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا لایه اول را آماده کنید. در ظرفی بادام و گردوی پودرشده، نمک و کره آب شده را بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط را داخل 6 عدد قالب کوچک ژله بریزید تا یک لایه نازک داخل قالب ها تشکیل شود. قالب ها را داخل یخچال بگذارید تا سفت شوند. |
مرحله 2 | مارچوبه ها را بشویید و خرد کنید، سپس همراه با رنده پوست لیمو، پنیر ریکوتا و نمک داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مخلوط نرمی حاصل شود. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | خامه و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا جوش بیاید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مخلوط خنک شود. پودر ژلاتین را داخل مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین حل شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. |
مرحله 4 | در ظرف بزرگی مخلوط مارچوبه، مخلوط شیر و خامه و ژلاتین حل شده را بریزید. مخلوط را داخل قالب ها بریزید. دوباره قالب ها را حدود 4-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایه دوم خوب خودش را بگیرد و پاناکوتا آماده شود، سپس آن را سرو کنید. |