سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتای مارچوبه

پاناکوتای مارچوبه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
پودر بادام ۱/۴ پیمانه
کره ۱-۲ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
گردو ۵۰ گرم
مارچوبه ۲ عدد
پنیر ریکوتا ۱ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ پیمانه
خامه فرم گرفته ۱/۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
پاناکوتای مارچوبه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتای مارچوبه
روش ساخت
مرحله 1ابتدا لایه اول را آماده کنید. در ظرفی بادام و گردوی پودرشده، نمک و کره آب شده را بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط را داخل 6 عدد قالب کوچک ژله بریزید تا یک لایه نازک داخل قالب ها تشکیل شود. قالب ها را داخل یخچال بگذارید تا سفت شوند.
مرحله 2مارچوبه ها را بشویید و خرد کنید، سپس همراه با رنده پوست لیمو، پنیر ریکوتا و نمک داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مخلوط نرمی حاصل شود. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
مرحله 3خامه و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا جوش بیاید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مخلوط خنک شود. پودر ژلاتین را داخل مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین حل شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
مرحله 4در ظرف بزرگی مخلوط مارچوبه، مخلوط شیر و خامه و ژلاتین حل شده را بریزید. مخلوط را داخل قالب ها بریزید. دوباره قالب ها را حدود 4-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایه دوم خوب خودش را بگیرد و پاناکوتا آماده شود، سپس آن را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین