زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۲۰ عدد |
شیر ۱ لیوان |
آب ۳/۴ لیوان |
خامه ۱ پاکت |
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | خرماهای پوست و هسته گرفته شده را با شیر کاملا میکس کنید |
مرحله 2 | آب سرد را روی ژلاتین بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا شفاف شود و پس از شفاف شدن با خرما مخلوط کنید |
مرحله 3 | خامه و کمی وانیل به مواد اضافه کنید و کامل مخلوط کرده و به ظرف مورد نظر منتقل کنید و برای ۳ ساعت اجازه خنک شدن دهید |
مرحله 4 | برای لایه ی دوم دقیقا همینکار را تکرار کرده فقط پودر کاکائو اضافه میکنید و بعداز بسته شدن لایه ی اول به آرامی روی آن میریزیم |