زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۳ لیوان |
شکر ۳ قاشق غذا خوری |
خامه ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۲ لیوان |
پوره خرمالو ۱ لیوان |
مرحله 1 | پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و به روش بن ماریش حل می کنیم تا شفاف بشه. |
مرحله 2 | شیر و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم. |
مرحله 3 | بعد از جوش اومدن ، از روی حرارت برش میداریم و خامه را داخلش می ریزیم. |
مرحله 4 | بعد از خنک شدن ، ژلاتین حل شده و پوره خرمالو را بهش اضافه می کنیم. داخل قالب چرب شده می ریزیم و برای ۴_۵ ساعت اونو تو یخچال میگذاریم. |