سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی پاناکوتای خرمالو

پاناکوتای خرمالو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شیر ۳ لیوان
شکر ۳ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ لیوان
پوره خرمالو ۱ لیوان
پاناکوتای خرمالو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتای خرمالو
روش ساخت
مرحله 1پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و به روش بن ماریش حل می کنیم تا شفاف بشه.
مرحله 2شیر و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم.
مرحله 3بعد از جوش اومدن ، از روی حرارت برش میداریم و خامه را داخلش می ریزیم.
مرحله 4بعد از خنک شدن ، ژلاتین حل شده و پوره خرمالو را بهش اضافه می کنیم. داخل قالب چرب شده می ریزیم و برای ۴_۵ ساعت اونو تو یخچال میگذاریم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین