زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
توت فرنگی ۳ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
اسانس ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۲ پیمانه |
نمککمی |
ژلاتین ۳ قاشق چای خوری |
شیر ۱/۴ پیمانه |
خامه ۱/۴ پیمانه |
کمپوت توت فرنگی ۱ پیمانه |
آب پرتقال ۱/۴ پیمانه |
شکر ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | توت فرنگی، شیر، اسانس توت فرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید. |
مرحله 2 | درون کاسه کوکی شیر ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کرده و یک دقیقه صبر کنید تا نرم شود.درون یک قابلمه کوچک، خامه را ریخته و جوش آورید. |
مرحله 3 | سپس آن را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کرده و تا حدی که خوب حل شود هم بزنید. |
مرحله 4 | مخلوط خامه ژلاتین را درون پوره توت فرنگی ریخته و هم بزنید. سپس مخلوط را درون 6 قالب بریزیزید روی آن ها را بپوشانید و آن ها را درون یخچال حدود 24 ساعت قرار دهید. |
مرحله 5 | برای خارج کردن دسرها از قالب، آن ها را به مدت 3- 2 ثانیه درون کاسه ای حاوی آب داغ فرو برده سپس درون ظرف های مورد نظر برگردانده و قالب ها را از آن ها جدا کنید و 20 دقیقه آن ها را در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شوند. |
مرحله 6 | برای تهیه کمپوت: |
مرحله 7 | تا زمانی که دمای پاناکوتاها به دمای اتاق برسند(20 دقیقه)، هر کدام از توت فرنگی ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و آب پرتقال و شکر را درون کاسه ای، خوب هم بزنید تا شکر آن حل شود. |
مرحله 8 | توت فرنگی ها را درون مخلوط شکر و آب پرتقال ریخته و خوب آن ها را آغشته کنید. |
مرحله 9 | پاناکوتاها را با کمپوت میل کنید. |