سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتای توت فرنگی

پاناکوتای توت فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
توت فرنگی ۳ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
اسانس ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ پیمانه
نمککمی
ژلاتین ۳ قاشق چای خوری
شیر ۱/۴ پیمانه
خامه‏ ۱/۴ پیمانه
کمپوت توت فرنگی ۱ پیمانه
آب پرتقال ۱/۴ پیمانه
شکر ۲ قاشق چای خوری
پاناکوتای توت فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتای توت فرنگی
روش ساخت
مرحله 1 توت فرنگی، شیر، اسانس توت فرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید.
مرحله 2درون کاسه کوکی شیر ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کرده و یک دقیقه صبر کنید تا نرم شود.درون یک قابلمه کوچک، خامه را ریخته و جوش آورید.
مرحله 3سپس آن را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کرده و تا حدی که خوب حل شود هم بزنید.
مرحله 4مخلوط خامه ژلاتین را درون پوره توت فرنگی ریخته و هم بزنید. سپس مخلوط را درون 6 قالب بریزیزید روی آن ها را بپوشانید و آن ها را درون یخچال حدود 24 ساعت قرار دهید.
مرحله 5برای خارج کردن دسرها از قالب، آن ها را به مدت 3- 2 ثانیه درون کاسه ای حاوی آب داغ فرو برده سپس درون ظرف های مورد نظر برگردانده و قالب ها را از آن ها جدا کنید و 20 دقیقه آن ها را در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شوند.
مرحله 6برای تهیه کمپوت:
مرحله 7 تا زمانی که دمای پاناکوتاها به دمای اتاق برسند(20 دقیقه)، هر کدام از توت فرنگی ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و آب پرتقال و شکر را درون کاسه ای، خوب هم بزنید تا شکر آن حل شود.
مرحله 8 توت فرنگی ها را درون مخلوط شکر و آب پرتقال ریخته و خوب آن ها را آغشته کنید.
مرحله 9پاناکوتاها را با کمپوت میل کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین