زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۴ لیوان |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذا خوری |
پودر نسکافه ۳ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۱۲ قاشق چای خوری |
آب ۱/۲ استکان |
آب ۱/۴ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا شیر و شکر را مخلوط کرده روی شعله میگذاربم تا شکر حل شود.((نیاز به جوشیدن شیر نیست)) |
مرحله 2 | پودر ژلاتین را در آب سرد حل کرده و روی بخار کتری گذاشته تا شفاف شود. |
مرحله 3 | خامه را در ظرف دیگری روی بخار آب گذاشته تا شل وروان شود |
مرحله 4 | حالا شیر را از روی شعله برداشته وخامه و ژلاتین و وانیل را اضافه کرده. |
مرحله 5 | پودر نسکافه را با آب جوش حل کرده و به دسر اضافه میکنیم. |
مرحله 6 | حالا مواد را گذاشته تا در آشپزخانه سرد شود. |
مرحله 7 | مواد را از صافی رد کرده ، در قالب ریخته و ترجیها ۲۴ ساعت در یخچال گذاشته و سپس از قالب خارج میکنیم. |