سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتا نسکافه ای

پاناکوتا نسکافه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شیر ۴ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذا خوری
پودر نسکافه ۳ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۱۲ قاشق چای خوری
آب ۱/۲ استکان
آب ۱/۴ لیوان
پاناکوتا نسکافه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتا نسکافه ای
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شیر و شکر را مخلوط کرده روی شعله میگذاربم تا شکر حل شود.((نیاز به جوشیدن شیر نیست))
مرحله 2پودر ژلاتین را در آب سرد حل کرده و روی بخار کتری گذاشته تا شفاف شود.
مرحله 3خامه را در ظرف دیگری روی بخار آب گذاشته تا شل وروان شود
مرحله 4حالا شیر را از روی شعله برداشته وخامه و ژلاتین و وانیل را اضافه کرده.
مرحله 5پودر نسکافه را با آب جوش حل کرده و به دسر اضافه میکنیم.
مرحله 6حالا مواد را گذاشته تا در آشپزخانه سرد شود.
مرحله 7مواد را از صافی رد کرده ، در قالب ریخته و ترجیها ۲۴ ساعت در یخچال گذاشته و سپس از قالب خارج میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین