سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتا لبو

پاناکوتا لبو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
آب ۳ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه‏ ۱ بسته
پاناکوتا لبو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتا لبو
روش ساخت
مرحله 1شیر و شکر و آب لبو را درون قابلمه ریخته و روی حرارت هم بزنید تا بجوش بیاید پودر ژلاتین را با آب سرد به روش بن ماری حل کنید
مرحله 2وقتی مخلوط شیروشکر و آب لبو بجوش آمد به مواد بیفزایید و مرتب هم بزنید تا حل شوندگلاب و وانیل را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید
مرحله 3به مدت نیم ساعت تا یکساعت بگذارید مواد کاملا خنک شود
مرحله 4وقتی خنک شد، خامه را اضافه کرده و با همزن حسابی مخلوطشان کنید
مرحله 5درنهایت مواد را درون قالب ریخته و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین