زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ لیوان |
آب ۱ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
آب ۳ قاشق غذا خوری |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
خامه ۱ بسته |
مرحله 1 | شیر و شکر و آب لبو را درون قابلمه ریخته و روی حرارت هم بزنید تا بجوش بیاید پودر ژلاتین را با آب سرد به روش بن ماری حل کنید |
مرحله 2 | وقتی مخلوط شیروشکر و آب لبو بجوش آمد به مواد بیفزایید و مرتب هم بزنید تا حل شوندگلاب و وانیل را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید |
مرحله 3 | به مدت نیم ساعت تا یکساعت بگذارید مواد کاملا خنک شود |
مرحله 4 | وقتی خنک شد، خامه را اضافه کرده و با همزن حسابی مخلوطشان کنید |
مرحله 5 | درنهایت مواد را درون قالب ریخته و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید. |