سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتا قلبی

پاناکوتا قلبی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
خامه صبحانه ۱ بسته
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
ژله توت فرنگی ۱/۲ بسته
پاناکوتا قلبی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتا قلبی
روش ساخت
مرحله 1اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو به آن اضافه کنید. بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بگذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل شود.
مرحله 2خامه ، شکر و وانیل رو در یه قابلمه ریخته و مخلوط کنید. بعد بگذارید روی شعله خیلی کم فقط درحدی که مایع گرم شود و شکر داخل خامه حل شود.
مرحله 3بعد از اینکه ژلاتین در شیر حل شد ، شیر رو به خامه اضافه کنید. قالب سیليکوني قلبی را چرب کنید و نصف مایع رو داخل قالب بریزید. تقریبا یک سوم قلب ها رو پر کنید . حدود 45 دقیقه داخل یخچال یا 20 – 25 دقیقه داخل فریزر بزارید تا خودش را بگیرد.
مرحله 4نکته: قبل از ریختن مایع داخل قالب یک سینی زیر قالب بزارید چون قالب های سیلیکونی انعطاف زیادی دارند.
مرحله 5نصف بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش سرخالی مخلوط کنید و روی کتری در حا جوش بگذارید تا دانه های ژله کاملا حل شود و بعد اجازه دهید تا خنک شود.
مرحله 6زمانی که پاناکوتا بست روی آن یک لایه ژله بریزید .یه مقدار از ژله رو نگهدارید برای انتهای کار ... ( داخل قالب ، شکل قلب گود داریم که بعدا می خوایم با این ژله آن را پر کنیم ).دوباره به یخچال انتقال بدید و بگذارید تا ژله ببندد.
مرحله 7حالا مقدار باقی مانده از پاناکوتا رو روی ژله بریزید و دوباره بگذارید تا ببندد.اینبار مدت بیشتری لازمه حدودا" 1 الی 2 ساعت داخل یخچال بذارید تا حسابی ببنده .
مرحله 8نکته : زمان بستن مواد داخل یخچال به دمای یخچالتون بستگی داره! حالا باید یکی یکی پاناکوتا رو از قالب خارج کنید. با یک کارد پنیر خوری که تیز نباشد. دور دسر رو از قالب جدا کنید و داخل ظرف سروتون برگردونید.
مرحله 9نکته: یکی یکی اینکارو بکنید چون اگه همه رو با هم داخل یه ظرف برگردونید.انتقال دادنشون به ظرف سروتون یه مقدار مشکله خواهد بود. الان باید قسمت خالی قلبی شکل رو با باقی مونده ژله پر کنید و بگذارید داخل یخچال.
مرحله 10نکته : اگه توی این مدت ژله تون بسته شده باشه می تونید مجددا روی کتری قرار بدین تا شل شود البته حتما حواستون باشه که ژله سرد شود و بعد روی پاناکوتا بریزید چون باعث آب شدن پاناکوتا خواهد شد اگر خنک نباشد. دسر را داخل ظرف سرو بگذارید و نوش جان کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین