سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتا شکلاتی

پاناکوتا شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خامه‏ ۱/۴ لیوان
شیر ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
اسانس وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
شکلات ۵۰ گرم
پاناکوتا شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتا شکلاتی
روش ساخت
مرحله 11/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی  آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
مرحله 2خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
مرحله 3پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله 4پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین