زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۳ لیوان |
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری |
شکر ۱/۲ پیمانه |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | اول پودر ژلاتین رو با 1/2 آب سرد مخلوط میکنیم و به روش بن ماری میذاریم تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه. |
مرحله 2 | خامه رو توی ظرف مناسب روی بخار کتری میذاریم تا روون بشه،فقط حواستون باشه خامه اصلا نجوشه،همین که روون بشه کافیه. |
مرحله 3 | شیر و شکر رو بهش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا شکر کاملا حل بشه.وقتی شکر حل شد از روی حرارت برمیداریم ژلاتین و وانیل رو بهش اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | شکلات رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و به موادمون اضافه و مخلوط میکنیم تا یه دست بشه.(من اینجا از همزن هم کمک گرفتم |
مرحله 5 | قالب مورد نظرمون چرب میکنیم و موادمون و از صافی رد میکنیم تا کاملا صاف بشه .بعد میریزیم تو قالب و میره یخچال . 3_4 ساعت زمان میدیم تا کاملا ببنده(من شب گذاشتم تا صبح تو یخچال بود) |