زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۳ قاشق غذا خوری |
ژلاتین ۱.۵ قاشق چای خوری |
شیر (کم چرب) ۱ پیمانه |
ماست ۱ پیمانه |
عصاره بادام ۱/۲ قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری |
آب انار ۱/۳ پیمانه |
فیله نارنگی ۱/۲ پیمانه |
آلبالو ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | در یک قابلمه کوچک، سه قاشق غذاخوری شکر و ژلاتین را با یکدیگر مخلوط کنید. |
مرحله 2 | شیر را اضافه کنید و هم بزنید. روی حرارت ملایم آنها را هم بزنید تا ژلاتین حل شود. سپس از روی حرارت بردارید. ماست و ¼ قاشق چایخوری عصاره بادام را اضافه کنید. سپس مایه را درون کاسههای سفالین کوچک بریزید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید |
مرحله 3 | برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، یک قاشق غذاخوری شکر و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. |
مرحله 4 | آب انار را بیفزایید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شوند. از روی حرارت بردارید. فیلههای نارنگی، آلبالوی خشک و بدون هسته و ¼ قاشق چایخوری عصاره بادام را اضافه کنید. |
مرحله 5 | سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. |
مرحله 6 | برای سرو پاناکوتا، کف کاسهها را 10 ثانیه در آب جوش قرار دهید. |
مرحله 7 | با چاقوی تیز، لبههای پاناکوتا را برش دهید تا از ظرف جدا شود. |
مرحله 8 | سپس آنها را در بشقاب برگردانید. روی آنها سس را بریزید و سرو کنید |