سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتا بادام

پاناکوتا بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
شکر ۳ قاشق غذا خوری
ژلاتین ۱.۵ قاشق چای خوری
شیر (کم چرب) ۱ پیمانه
ماست‏ ۱ پیمانه
عصاره بادام ۱/۲ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
آب انار ۱/۳ پیمانه
فیله نارنگی ۱/۲ پیمانه
آلبالو ۲ قاشق غذا خوری
پاناکوتا بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتا بادام
روش ساخت
مرحله 1در یک قابلمه کوچک، سه قاشق غذاخوری شکر و ژلاتین را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله 2شیر را اضافه کنید و هم بزنید. روی حرارت ملایم آنها را هم بزنید تا ژلاتین حل شود. سپس از روی حرارت بردارید. ماست و ¼ قاشق چایخوری عصاره بادام را اضافه کنید. سپس مایه را درون کاسه‌های سفالین کوچک بریزید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید
مرحله 3برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، یک قاشق غذاخوری شکر و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله 4آب انار را بیفزایید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شوند. از روی حرارت بردارید. فیله‌های نارنگی، آلبالوی خشک و بدون هسته و ¼ قاشق چایخوری عصاره بادام را اضافه کنید.
مرحله 5سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله 6برای سرو پاناکوتا، کف کاسه‌ها را 10 ثانیه در آب جوش قرار دهید.
مرحله 7با چاقوی تیز، لبه‌های پاناکوتا را برش دهید تا از ظرف جدا شود.
مرحله 8سپس آنها را در بشقاب برگردانید. روی آنها سس را بریزید و سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین