زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
انبه ۱ عدد |
شیر ۱/۲ لیوان |
شکر ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ژله انبه را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و هم میزنیم تا کاملا حل بشه.حال کنار میگذاریم تا خنک بشه.نباید داغ باشه چون خوب مخلوط نمیشه با شیر |
مرحله 2 | انبه را پوست گرفته و خرد میکنیم و با شکر و شیر مخلوط کرده و میکس می کنیم. |
مرحله 3 | پس از خنک شدن ژله مخلوط شیر انبه را به آن اضافه می کنیم خوب مخلوط می کنیم. |
مرحله 4 | قالب یا قالب های تک نفره مورد نظر را مرطوب میکنیم یک دقیقه در فریزر قرار میدهیم.خارج میکنیم و چرب میکنیم. |
مرحله 5 | و مایه پاناکوتا رو داخلش میریزیم.برای دو الی سه ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد.بعد سرو میکنیم. |