سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتا انبه

پاناکوتا انبه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ژله ۱ بسته
انبه ۱ عدد
شیر ۱/۲ لیوان
شکر ۳ قاشق غذا خوری
پاناکوتا انبه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتا انبه
روش ساخت
مرحله 1ژله انبه را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و هم میزنیم تا کاملا حل بشه.حال کنار میگذاریم تا خنک بشه.نباید داغ باشه چون خوب مخلوط نمیشه با شیر
مرحله 2انبه را پوست گرفته و خرد میکنیم و با شکر و شیر مخلوط کرده و میکس می کنیم.
مرحله 3پس از خنک شدن ژله مخلوط شیر انبه را به آن اضافه می کنیم خوب مخلوط می کنیم.
مرحله 4قالب یا قالب های تک نفره مورد نظر را مرطوب میکنیم یک دقیقه در فریزر قرار میدهیم.خارج میکنیم و چرب میکنیم.
مرحله 5و مایه پاناکوتا رو داخلش میریزیم.برای دو الی سه ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد.بعد سرو میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین