زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
چوب دارچین ۱ تکه |
آب ۲ لیوان |
ژله ۲ بسته |
عسل ۲ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ لیوان |
خامه ۴۰۰ گرم |
مرحله 1 | پودر ژلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا ژلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید ) |
مرحله 2 | خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد. |
مرحله 3 | چوب دارچین را نیز اضافه کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در آخرکار چوب دارچین را خارج کنید ). |
مرحله 4 | مایه پاناکوتا رو داخل طرف های دسر ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا ببنده |
مرحله 5 | هر بسته پودر ژله آناناس رو داخل یک لیوان آب جوش خوب حل کنید و سپس نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و اجازه دهید خنک بشه |
مرحله 6 | وقتی پاناکوتا بست ژله رو روی پاناکوتا بریزید و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببنده |