سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پاناکوتا آناناس

پاناکوتا آناناس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
چوب دارچین ۱ تکه
آب ۲ لیوان
ژله ۲ بسته
عسل ۲ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
خامه‏ ۴۰۰ گرم
پاناکوتا آناناس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاناکوتا آناناس
روش ساخت
مرحله 1پودر ژلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا ژلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید )
مرحله 2خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد.
مرحله 3چوب دارچین را نیز اضافه کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در آخرکار چوب دارچین را خارج کنید ).
مرحله 4مایه پاناکوتا رو داخل طرف های دسر ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا ببنده
مرحله 5هر بسته پودر ژله آناناس رو داخل یک لیوان آب جوش خوب حل کنید و سپس نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و اجازه دهید خنک بشه
مرحله 6وقتی پاناکوتا بست ژله رو روی پاناکوتا بریزید و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببنده
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین