زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۱ بسته |
پودر ژلاتین ۱/۱/۲ قاشق غذا خوری |
آب ۲/۳ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا پودر ژله باطعم دلخواه را همراه پودر ژلاتین درظرفی ریخته. |
مرحله 2 | دوسوم لیوان آب سرد به آن اضافه کرده وهم میزنیم |
مرحله 3 | سپس ظرف را روی بخار کتری گذاشته ومیگذاریم کامل شفاف ویکدست شود |
مرحله 4 | قالب پاستیل را چرب کرده ومواد را درون آنها میریزیم |
مرحله 5 | قالب را درون فریزر به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم تا پاستیل آماده شود |
مرحله 6 | ظرف را از فریزر بیرون میاوریم وبه آرامی پاستیل ها را به ظرف سرو انتقال میدهیم |