سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات پاستیل نیمرو

پاستیل نیمرو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
پودر ژله ۱ بسته
پودر ژله ۱ بسته
گلوکز مایع ۴ قاشق غذا خوری
ژلاتین ۴ قاشق غذا خوری
شیر ۳/۴ لیوان
آب ۳/۴ لیوان
شکر ۱ قاشق غذا خوری
پاستیل نیمرو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستیل نیمرو
روش ساخت
مرحله 1شیر سرد را در ظرف مناسبی ریخته و 2 ق غ ژلاتین را روی شیر بپاشید ،پودر ژله آلوئه ورا را اضافه کرده و روی بخار کتری گذاشته تا ذرات ژلاتین و ژله کاملا حل شوند.
مرحله 2گلوکز را افزوده تا با ژله و ژلاتین مخلوط و یکدست شود.
مرحله 3کف قالب مسطح (دیس مستطیلی) را با سلفون پوشیده و مایع پاستیل را کف قالب میریزیم،دقت کنید ضخامت زیادی نداشته باشه و به یخچال انتقال میدهیم.
مرحله 4آب سرد را در ظرف مناسبی ریخته و ژلاتین را روی آن می ریزیم،پودر ژله پرتقال و شکر را نیز افزوده و بن ماری میکنیم.یکی دو قاشق شیر سرد جهت مات شدن ژله اضافه کنید.
مرحله 5گلوکز را افزوده مخلوط که یکدست شد، کف قالب کروی مناسبی را چرب کرده و از مایع پاستیل در قالب ریخته و به یخچال انتقال میدهیم.
مرحله 6پاستیل های پرتقالی را از قالب کروی جدا کرده و روی پاستیل سفید بگذارید و به شکل نیمرو برش بزنید،مجدد به یخچال انتقال میدهیم تا سفت شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین