زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذا خوری |
آببه مقدار لازم |
آب انار ۱ لیوان |
شکر ۳/۴ لیوان |
گلوکز مایع ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا پودر ژلاتین را با مقدار بسیار کمی آب (حدود ۷ قاشق غذا خوری) بن ماری میکنیم. |
مرحله 2 | در ظرف دیگر آبمیوه و شکر و گلوکز را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم. وقتی یک جوش زد از حرارت بر میداریم. |
مرحله 3 | ژلاتین بن ماری شده را با محلولی که روی حرارت داشتیم مخلوط میکنیم و با قاشق هم میزنیم. |
مرحله 4 | اگر احساس کردید محلول یکدست نیست از صافی رد کنید. |
مرحله 5 | و سپس در قالب های سیلیکونیه کوچک قرار دهید. |
مرحله 6 | بعد از حدود ۲ ساعت در یخچال بودن کاملا آماده است. |