سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات پاستیل زنجبیلی

پاستیل زنجبیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
زنجبیل ۲۰۰ گرم
نشاسته ۳ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذا خوری
عسل ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
پاستیل زنجبیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستیل زنجبیلی
روش ساخت
مرحله 1زنجبیل تازه رو با رنده ریز ، رنده میکنیم ومیذاریم با یه لیوان آب خوب بپزه بعد داخل مخلوط کن میکسش میکنیم واز صافی ردش میکنیم
مرحله 2پودر نشاسته وژلاتین و عسل (یا میتونید شکر استفاده کنید ولی من از عسل استفاده کردم) مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میذارید تا خوب غلیظ بشه وبپزه ( مثل مسقطی غلیظ بشه). و بعد زنجیل ها رو داخلش میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
مرحله 3بعد ته سینی سلفون کشیده ومواد رو داخلش پهن میکنیم ودر یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه وبعد برش میزنیم. من انتهای کار داخل آرد غلطوندم تا چسبندگیش بره بعد یک روز تو هوای ازاد میذاریم تا کمی خشک بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین