زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶۰ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۱ بسته |
پودر ژله ۱ بسته |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
آب ۲/۳ لیوان |
شیر ۲/۳ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا پودرژله آلوئه ورا و نصف پودرژلاتین رو که میشه یک ونیم قاشق غذاخوری مخلوط میکنیم |
مرحله 2 | دو سوم لیوان شیر رواضافه میکنیم |
مرحله 3 | روی حرارت کتری قرار میدهیم و هم میزنیم تاکاملا شفاف ویکدست بشه و هیچ ذره ای داخلش نباشه |
مرحله 4 | قالب سیلیکونی رو چرب میکنیم ویک دوم اون رو از موادمون پرمیکنیم |
مرحله 5 | قالب رو به مدت پانزده دقیقه داخل فریزر میذاریم تا ببنده |
مرحله 6 | پودر ژله دیگه مون رو بابقیه پودرژلاتین مخلوط میکنیم |
مرحله 7 | آب رو بهش اضافه میکنیم و روی بخار آب کتری میگیریم تا کاملا شفاف شه |
مرحله 8 | قالب پاستیلمون روازفریزر درمیاریم و این مواد رو ،روی مواد قبلی میریزیم |
مرحله 9 | به مدت پانزده دقیقه قالبمون رومجددا داخل فریزر میگذاریم |
مرحله 10 | بعد از این مدت پاستیل رو از فریزر دربیارید و به راحتی ازقالب جداکنید |