سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات پاستیل دورنگ

پاستیل دورنگ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶۰ نفر
مواد لازم
پودر ژله ۱ بسته
پودر ژله ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
آب ۲/۳ لیوان
شیر ۲/۳ لیوان
پاستیل دورنگ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستیل دورنگ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پودرژله آلوئه ورا و نصف پودرژلاتین رو که میشه یک ونیم قاشق غذاخوری مخلوط میکنیم
مرحله 2دو سوم لیوان شیر رواضافه میکنیم
مرحله 3روی حرارت کتری قرار میدهیم و هم میزنیم تاکاملا شفاف ویکدست بشه و هیچ ذره ای داخلش نباشه
مرحله 4قالب سیلیکونی رو چرب میکنیم ویک دوم اون رو از موادمون پرمیکنیم
مرحله 5قالب رو به مدت پانزده دقیقه داخل فریزر میذاریم تا ببنده
مرحله 6پودر ژله دیگه مون رو بابقیه پودرژلاتین مخلوط میکنیم
مرحله 7آب رو بهش اضافه میکنیم و روی بخار آب کتری میگیریم تا کاملا شفاف شه
مرحله 8قالب پاستیلمون روازفریزر درمیاریم و این مواد رو ،روی مواد قبلی میریزیم
مرحله 9به مدت پانزده دقیقه قالبمون رومجددا داخل فریزر میگذاریم
مرحله 10بعد از این مدت پاستیل رو از فریزر دربیارید و به راحتی ازقالب جداکنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین