سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات پاستیل خانگی

پاستیل خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۵ نفر
مواد لازم
اسانسبه مقدار لازم
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو ۱ قاشق چای خوری
آب میوه ۱ لیوان
شکر ۲۲۰ گرم
پودر ژله ۱ بسته
پاستیل خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستیل خانگی
روش ساخت
مرحله 1آبمیوه ی مورد نظرتون رو انتخاب کنید …. (بر اساس سلیقه و ذائقه ی خودتون …
مرحله 2ژله های رو که تهیه کردین و همچنین قالب هایی که در نهایت در نظر دارین تا پاستیل ها به اون شکل در بیان رو آماده کنید ( میتونید از ژله های بدون طعم استفاده کنین، چون این باعث میشه تا به طعم نهایی دلخواه شما صدمه ای وارد نشه ).
مرحله 3دنبال قالب هایی با اندازه های کوچک تر باشید، شبیه همون پاستیل های آماده ایی که از قبل بسته بندی شده و در فروشگاه و سوپرمارکت ها موجود هست … برای جذابیت بیشتر، شما میتونین بر اساس مناسبت های مختلف، از قالب های با شکل متفاوت و مناسب با همون مناسبت استفاده کنید….
مرحله 4حالا نوبت اون رسیده تا آبمیوه و ژله هایی که تهیه کردین رو (البته با مقدار های متذکر شده در بالا ) داخل یک ماهی تابه کوچک با هم مخلوط کنین.
مرحله 5ابتدا آبمیوه را داخل ماهی تابه بریزید و سپس پودر ژله راآرام آرام در داخل ماهی تابه بریزید، اجازه بدین که آبمیوه و ژله برای مدت کمی در ماهی تابه بمونه تا به خوبی با هم مخلوط بشن.
مرحله 6شعله ی گاز رو به روی حالت حرارت متوسط بگذارین…. مخلوط رو تا جایی هم بزنین که ژله کاملا در آبمیوه حل بشه.
مرحله 7دیگه نوبت اون رسیده تا مخلوط رو از روی گاز برداشته و به داخل یک پارچ یا هر ظرف مناسب دیگه ای منتقل کنین. این کار باعث میشه تا مواد رو آسان تر درداخل قالب های مورد نظرتون بریزد… در همین حین ، آب لیموی تازه و رنده پوست لیمو را هم به باقی مواد اضافه کنید .
مرحله 8سپس قالب ها رو داخل یخچال بگذارید ، توجه داشته باشید که پاستیل شما بعد از ۲۰ دقیقه بودن در یخچال، کاملا آماده هستش….
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین