سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات پاستیل براق

پاستیل براق
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پودر ژله ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ لیوان
گلوکز ۳ قاشق غذا خوری
گلیسیرینبه مقدار لازم
پاستیل براق
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستیل براق
روش ساخت
مرحله 1پودر ژله را با پودر ژلاتین با قاشق هم بزنید و بعد آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 2مواد به دست آمده را روی حرارت بخار کتری بنماری کنید تا کاملا شفاف شود.
مرحله 3وقتی ژلاتین کاملا حل شد گلوکز را اضافه کنید و باز هم روی حرارت بخار کتری بگذارید و با قاشق هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود.
مرحله 4قالب های پاستیل را با دستمال مقداری چرب کنید و با قاشق مواد پاستیل را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا بسته شود.
مرحله 5پاستیل های بسته شده را به آرامی از قالب بیرون بیاورید و برای براق شدن پاستیل ها مقداری گلیسیرین خوراکی به دست خود بزنید و روی پاستیل ها بمالید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین