زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
هویج ۱ عدد |
بادمجان ۱/۲ عدد |
پیاز قرمز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر سیربه مقدار لازم |
سس ۱/۴ پیمانه |
گوجه فرنگی گیلاسی ۵۰۰ گرم |
پاستا ۴۰۰ گرم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم |
مرحله 1 | قابلمهای بزرگی از آب را به جوش میآوریم و به آن نمک اضافه میکنیم |
مرحله 2 | روغن را در ماهیتابه بزرگی روی شعله متوسط گرم میکنیم. هویج (را به قطعات 5 در 1.5 سانتی متری خرد میکنیم) و بقیه سبزیجات از فلفل دلمهای گرفته تا پیاز و بادمجان (را به قطعات 0.5 سانتیمتری خرد میکنیم) را اضافه کرده، هم میزنیم تا با روغن پوشیده شوند. تا وقتی که سبزیجات کاملاً پخته شوند، حدود 10 دقیقه، آنها را میپزیم و گهگاهی هم میزنیم. پس از پخته شدن سبزیجات، شعله را خاموش میکنیم |
مرحله 3 | پاستای خشک را به آب در حال جوش اضافه میکنیم. زمان را طوری تنظیم کنید تا کمی بعد از پختن سبزیجات پاستا هم آماده باشد |
مرحله 4 | دوباره شعله زیر سبزیجات را روشن میکنیم و ¼ پیمانه سس گوجهفرنگی یا سس مارینارا را به همراه ¼ پیمانه آب برای رقیق کردن آن، به سبزیجات اضافه میکنیم. (اگر از سس آماده اسپاگتی یا مارینارا استفاده میکنید، نیازی نیست خیلی ادویه به آن بیافزایید، تنها ½ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (de Provence)، مقدار کمی نمک و پودر سیر و نمک و فلفل برای طعم دادن به آن کافی است، چون این سسها خودشان ادویه دارند). |
مرحله 5 | اگر از سس گوجهفرنگی ساده استفاده میکنید، ادویه ایتالیایی در این پاستا را با ترکیبی از پونه، ریحان، آویشن، مرزنجوش، رزماری، مریم گلی درست کنید و به سس اضافه نمایید |
مرحله 6 | ممکن است بخواهید آشپزی را با سرخ کردن یک حبه سیر ریز شده شروع کرده و سپس سبزیجات را به آن اضافه کنید و در مرحله بعد مقدار بیشتری ادویه (برای طعم دار کردن غذا) بیافزایید |
مرحله 7 | پاستا را پس از 10 تا 15 دقیقه آبکش میکنیم و مستقیماً در تابه سبزیجات میریزیم. اگر نیاز است، سس بیشتری اضافه میکنیم. گوجههای گیلاسی نصف شده را به آرامی مخلوط میکنیم |
مرحله 8 | اگر دوست دارید، این غذا را با مقداری پنیر پارمژان رنده شده سرو کنید. مقدار خیلی کمی ریحان تازه هم طعم خوبی به این غذا میدهد |