سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستای پریماورا

پاستای پریماورا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
هویج ۱ عدد
بادمجان ۱/۲ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سیربه مقدار لازم
سس ۱/۴ پیمانه
گوجه فرنگی گیلاسی ۵۰۰ گرم
پاستا ۴۰۰ گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم
پاستای پریماورا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستای پریماورا
روش ساخت
مرحله 1قابلمه‌ای بزرگی از آب را به جوش می‌آوریم و به آن نمک اضافه می‌کنیم
مرحله 2روغن را در ماهی‌تابه‌ بزرگی روی شعله متوسط گرم می‌کنیم. هویج (را به قطعات 5 در 1.5 سانتی متری خرد می‌کنیم) و بقیه سبزیجات از فلفل دلمه‌ای گرفته تا پیاز و بادمجان (را به قطعات 0.5 سانتی‌متری خرد می‌کنیم) را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا با روغن پوشیده شوند. تا وقتی که سبزیجات کاملاً پخته شوند، حدود 10 دقیقه، آنها را می‌پزیم و گه‌گاهی هم می‌زنیم. پس از پخته شدن سبزیجات، شعله را خاموش می‌کنیم
مرحله 3پاستای خشک را به آب در حال جوش اضافه می‌کنیم. زمان را طوری تنظیم کنید تا کمی بعد از پختن سبزیجات پاستا هم آماده باشد
مرحله 4دوباره شعله زیر سبزیجات را روشن می‌کنیم و ¼ پیمانه سس گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا را به همراه ¼ پیمانه آب برای رقیق کردن آن، به سبزیجات اضافه می‌کنیم. (اگر از سس آماده اسپاگتی یا مارینارا استفاده می‌کنید، نیازی نیست خیلی ادویه به آن بی‌افزایید، تنها ½ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (de Provence)، مقدار کمی نمک و پودر سیر و نمک و فلفل برای طعم دادن به آن کافی است، چون این سس‌ها خودشان ادویه دارند).
مرحله 5اگر از سس گوجه‌فرنگی ساده استفاده می‌کنید، ادویه ایتالیایی در این پاستا را با ترکیبی از پونه، ریحان، آویشن، مرزنجوش، رزماری، مریم گلی درست کنید و به سس اضافه نمایید
مرحله 6ممکن است بخواهید آشپزی را با سرخ کردن یک حبه سیر ریز شده شروع کرده و سپس سبزیجات را به آن اضافه کنید و در مرحله بعد مقدار بیشتری ادویه (برای طعم دار کردن غذا) بی‌افزایید
مرحله 7پاستا را پس از 10 تا 15 دقیقه آبکش می‌کنیم و مستقیماً در تابه سبزیجات می‌ریزیم. اگر نیاز است، سس بیشتری اضافه می‌کنیم. گوجه‌های گیلاسی نصف شده را به آرامی مخلوط می‌کنیم
مرحله 8اگر دوست دارید، این غذا را با مقداری پنیر پارمژان رنده شده سرو کنید. مقدار خیلی کمی ریحان تازه هم طعم خوبی به این غذا می‌دهد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین