سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستای پاپیونی با ژامبون

پاستای پاپیونی با ژامبون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پاستا ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱۰۰ گرم
ژامبون ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پنیر ریکوتا ۴ قاشق غذا خوری
برگ جعفری ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
آویشن ۱/۴ قاشق چای خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۲ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
پاستای پاپیونی با ژامبون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستای پاپیونی با ژامبون
روش ساخت
مرحله 1پاستا را مطابق دستور روی بسته آن یا طبق تجربه خودتان در آب بجوشانید تا جایی که قابل جویدن باشد و کمی مغز آن خام باشد که در زمان پخت با سس له نشود
مرحله 2در حین پختن پاستا، پیاز و فلفل دلمه‎ای را خرد کنید (حدود نیم تا 1.5 سانتی‎متر عرض داشته باشند
مرحله 3یک تابه بزرگ را با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بر روی حرارت ملایم گرم کرده،پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید تا کمی تفت خورده و سبک شود
مرحله 4سپس ژامبون را در تابه بریزید. (اگر ژامبون دودی بوقلمون داشتید از آن استفاده کنید. پوشش ژامبون را جدا کرده و خرد کنید)
مرحله 5حین سرخ شدن ژامبون فلفل دلمه‎ای را نیز اضافه کنید
مرحله 6فلفل قرمز همراه با نیمی از فلفل سیاه را اضافه کنید. باقیمانده فلفل سیاه را برای پاشیدن روی مواد در انتهای کار کنار بگذارید
مرحله 7آویشن و نمک را اضافه کنید و به آرامی تمامی مواد تابه را در هم مخلوط کرده و به هم بزنید
مرحله 8پاستا را زمانی که نرم شد آبکشی کنید و کنار بگذارید. ¼ پیمانه از آب آن را کنار بگذارید
مرحله 9گوجه‎فرنگی‎های خرد شده را همراه با آب پاستا به تابه اضافه کنید
مرحله 10مواد تابه را به هم بزنید تا ترکیب شوند و بگذارید روی حرارت کم، کمی غلیظ شوند
مرحله 11یک قاشق سوپخوری از جعفری را اضافه کنید و مابقی را برای تزئین روی مواد در انتهای کار کنار بگذارید. به جای برگ جعفری تازه از 2 قاشق چایخوری برگ خشک جعفری نیز می‌توانید استفاده کنید
مرحله 12پاستا آبکشی شده را به مجموع مواد اضافه کرده و آرام هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند
مرحله 13برش‎های پنیر موتزارلا را بر روی مواد گذاشته و بین هر کدام از تکه‎های پنیر کمی فضای خالی باقی بگذارید
مرحله 14پنیر ریکوتا را در فضاهای خالی بین پنیر موتزارلا جای دهید
مرحله 15سطح روی مواد را با روغن زیتون باقیمانده، فلفل و جعفری تزیین کنید و در انتها پنیر پارمزان را بر روی مواد پخش کنید
مرحله 16سطح تابه را پوشانده، اجازه دهید حدود 5 دقیقه آرام بپزد تا جایی که پنیر موتزارلا ذوب شده و بر روی مواد پخش شود
مرحله 17بلافاصله پس از خارج کردن از تابه سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین